reklama

Wrześnióweczki

Hejka ja na przeziebienia polecam herbate z miodem, imbirem i cytryna w dużych ilościach. Ból gardła ustapił jeszcze tego samego dnia. A do tego jadłam smażony czosnek z cebula zapiekany z serem na bułce. Albo mleko z surowym czosnkiem. A do tego od ponad miesiaca "żuję" olej kokosowy, który też działa antybakteryjnie i mega mi pomógł na moje krwawiace dziasła z którymi męczyłam się 2 lata.

A co do balsamów to używam firmy palmers, bo moje piersi urosły od razu, ku uciesze mojego M. A później zaczne bio oil bo od wszystkich koleżanek słyszałam, że jest rewelacyjny i naprawdę działa.

Wymyśliłam sobie, że będę robiła zdjęcia raz w miesiacu i zestawie je w kolaż 9 fotek, przy czym ostatnia będzie z dzidzia. A co, fajna pamiatka, także polecam :)

reklama
Hej..ja dziś dołączyłam do chorowitków...kaszel, katar, głowa ćmi :baffled: dobrze że dziewczynki moje juz, w szkolej i przedszkolu to zaraz zrobię sobie gorącej herbaty i do wyrka wskoczę:confused:

Acgug oby się krwiak jak najszybciej wchłonął:confused:
całe szczęście że maleństwo ma się dobrze :tak:
KasiaRo gratuluję pozytywnej wizyty:-) :)
Agus8819 fajny pomysł z tym kolażem :cool2:

Ostatnia edycja:
Dzien dobry:) dziekuje! Z samego rana zrobilam prawie 5km spacer a teraz leze i odpoczywam. Fajna przedwiosenna pogoda w sumie [emoji295]️ i kupilam ryz z mysla o zrobieniu risotto, ale nie wiem czy sie zmobilizuje ;)

Kurujcie sie dziewczyny!

U mnie już 7 st.piekne słońce - chce się żyć :)
Musze posprzatac a potem się za bigos wezmę bo mnie naszła ochota ;)
Wyjdę wcześniej po Krzysia bo jeszcze powidla musze do niego dokupić.

Witajcie
U mnie też wiosna pełną parą po wczorajszej wichurze.
Ja dziś na dzień dobry dostałam pyszną kawusię
Miłego dnia :)

Załączniki

• 1455005915056.jpg
    1455005915056.jpg
    40,3 KB · Wyświetleń: 50
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry