reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wrześnióweczki

Witam wszystkie nowe wrześnióweczki!!!
Te, którym się nie udało ściskam mocno i życzę powodzenia następnym razem.

Było pytanie o pracę, wiec ja dziś byłam ostatni dzień, a plany miałam inne. Niestety zemdlałam. Gin dał zwolnienie i kazał szybciej zrobić badania. Do tego dopadło mnie zapalenie pęcherza, boli i piecze jak diabli, cały brzuch mnie boli :(
To odp
Witam..
Już dojrzałam do decyzji by się do Was dopisać ;-) ;)
Jak widać po suwaczkach będzie to mój trzeci dzidziuś :tak: termin wypada mi na 7.09.2016 (bardzo szczególny dla mnie dzień)
Obecnie jestem w 5 tygodniu i 5 dniu ciąży:rofl2:
Witamy. Dobrze ze jest nas coraz wiecej ;)

reklama
Jaspis oszczędzaj się...
ja mam zwolnienie od 4.01 ale nie ze względu na ciąże ale dlatego że się rozchorowałam...no i niestety jutro ostatni dzień odpoczynku i do pracy....na jak długo czas pokaże...

hej Dziewczyny po dluuugiej przerwie :) ale nas dużo już :) wszystkim oczekującym dzidziusia życzę zdrówka, a za starające się trzymam kciuki :)

Ja miałam pierwszą wizytę na wtorek 19 stycznia ale niepokoje się bo źle się czuję ogólnie, poza tym dziwnie boli mnie brzuch....w sumie to juz połowa 7 tygodnia od ostatniej @ więc mam nadzieję, że jutro już założy kartę ciąży, ale chce sie upewnić szybciej że z dzidzią wszystko dobrze :) To moja pierwsza ciąża i w sumie nie wiem jakie dolegliwości są ok a jakie to już problem ;)

a poza tym to mdłości straszne no i cycuszki boląąąą że hoho ;)

Pozdrawiam Was serdecznie

Witam wszystkich serdecznie!
Dziś robiłam test. Wyszedł pozytywny. Wg ostatniej @ jest to 4 tydzień i 3 dzień ciąży. Trudno mi w to uwierzyć.

Molly powodzenia na wizycie :tak:
Acgug gratulacje :-) :)

Ja już nie na nogach...zaraz dzieciarnię muszę budzić i jedną zaprowadzić do przedszkola a drugą do szkoły:tak:
A potem będzie relaks przy książce;-) ;)

reklama
Dzień dobry!

Ja też wstałam wyprawic synka do przedszkola.
Od samego rana okrutne mdłości mi dokuczają. Masakra.
Ja zostaje z kotem pod kołdrą.
Miłego dnia!

Do góry