KasiaRo
Fanka BB :)
Nie bede sie spierac, mowie jak mi lekarze powiedzieli - licza sie skonczone tygodnie. Tez bym chciala zeby juz bylo tydzien do przoduA mi zupełnie inaczej wychodzi ,nawet na asystencie ciąży pokazuje 11 tydz
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie bede sie spierac, mowie jak mi lekarze powiedzieli - licza sie skonczone tygodnie. Tez bym chciala zeby juz bylo tydzien do przoduA mi zupełnie inaczej wychodzi ,nawet na asystencie ciąży pokazuje 11 tydz
.No bo skoro jest 8 tygodni i 3 dni z 9 to jak będzie 7 dni to się rozpocznie 10 tydzień czyli 9 skonczony i pierwszy dzień 10 tygodnia
Ja nie bardzo kumam.
Ale pomieszalamniewiem czy mnie zrozumiecie
A ja kumamJa nie bardzo kumam
Ja nie bardzo kumam
TakA ja kumammowisz o tym ktory tydzien jest rozpoczety i trwa
![]()
Myślę, że tak. Czyli jesteś wg mnie w 11 tygodniu ciąży. Tak mi się wydaje.Powiedzmy 10 t 5 d
Czyli 10 tygodni i 5 dni z kolejnego tygodnia
Wiec za 2 dni kończymy 11 tydzień i zaczynamy 12 ,
KasiaMarysia23 ja okropnie się poci łam ale okazało się, że niedoczynność tarczycy wróciła. Od kiedy biorę Euthyrox pole się o wiele mniej.
Oj tak choc jk to pisałam to się sama zamotalam i przez moment nie wiedziałam o Co mi chodziJednak baby brain nie taki straszny
![]()