Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie masz suwaka dlatego myslalam ze mojaHappyMum89 to nie najmłodsza ;-) u mnie jest 7t 6d, czyli wychodzi, że 8 tydzień :-)
Pola, masz 10t 4d czyli 11tc![]()
Nie znam sie, ale moze to jakas kwestia techniczna zwiazana z rodzajem linku. Ja uzylam takiego, przy ktorym bylo zaznaczone ze jest na forum babyboom.A Twój to ja tez widzę ,jako jedyny na forum na dodatek o!
Ja widze tylko wlasny
Wlasnie jak ty go wkleilas ze nawet cytujac go widac
![]()
Basia to bardzo ladne imie!U mnie będzie problem z imieniem bo ja chciałam nazwac dziewczynke Basia a mojemu sie nie podoba :-( a chłopak to spodobał mi sie Mikołaj.
U mnie będzie problem z imieniem bo ja chciałam nazwac dziewczynke Basia a mojemu sie nie podoba :-( a chłopak to spodobał mi sie Mikołaj.
J tez wybieralam taki na BB ale na laptopie go ustawialam , tylko teraz taki len ze nawet laptopa nie chce mi się odpalic i wszystko na telefonie robięNie znam sie, ale moze to jakas kwestia techniczna zwiazana z rodzajem linku. Ja uzylam takiego, przy ktorym bylo zaznaczone ze jest na forum babyboom.
Forum uzywam tylko przez telefon.
![]()