reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrześnióweczki

Kurcze jak dla mnie to takie rzeczy powinny byc szybko zalatwiane... Dla Cie ie tez zawsze psychicznie inaczej...daj znac jak bedziesz miala wynik drugiej bety.
A jak będzie za szybko podjeta decyzja to nie będzie 100% pewności ze diagnoza byla sluszna ,chca miec pewnosc

reklama
Anik Ściskam Cię mocno , czekamy na wynik :)

A to dla wszystkich Naszych dziewczynek
2ijm2v8.jpg

Tylko ta beta dzisiaj mogła być zrobiona szybciej. W sensie wynik. Ostatnio wynik był w południe. To tak ciężko zajrzeć w kartę, przyjść na salę i powiedzieć co jest?

ann-nna ja mam na imię Alicja i bardzo mi się to imię podoba ;-) ;)
Hess to świetnie że wizyta przebiegła pozytywnie :tak:
:tak:
Molly_88 strasznie niską masz temperaturę :eek:
emi_ka najlepiej wyniki skonsultować z lekarzem:confused:
Ser pleśniowy bym z chęcią zjadła :tak:...ale na Tartar bym się nie skusiła nawet nie będąc już w ciąży:baffled:
KasiaRo co do nietypowych zachcianek to w poprzednich ciążach obżerałam się czekoladą a teraz to tylko mam jakąś maniakalną ochotę na jabłka...wczoraj zjadłam 5 i to wcale nie małych a dziś już 3 i czuje nie dosyt:errr:
gabeeee mniam mniam truskaweczki...smaka mi narobiłaś ;-) ;):laugh2:
anik nadzieja umiera ostatnia...trzymaj się...:confused:
KasiaMarysia współczuję wymiotów:confused:

Przed ciążą (5.11) robiłam TSH i wyszło w normie (kilka lat temu tez jakoś wykonywałam to badanie i wszystko było w porządku) a to ostatnie badanie z 28.01 wykazały że TSH podskoczyło mi do 4,6 ulU/ml gdzie norma jest do 4,2ulU/ml...no i nie wiem czy jest się czym przejmować czy to po prostu taka u mnie norma w ciąży...niestety tego badania w poprzednich ciążach tez nie miałam by to porównać:sorry2:

ann-nna ja mam na imię Alicja i bardzo mi się to imię podoba ;-) ;)
Hess to świetnie że wizyta przebiegła pozytywnie :tak:
:tak:
Molly_88 strasznie niską masz temperaturę :eek:
emi_ka najlepiej wyniki skonsultować z lekarzem:confused:
Ser pleśniowy bym z chęcią zjadła :tak:...ale na Tartar bym się nie skusiła nawet nie będąc już w ciąży:baffled:
KasiaRo co do nietypowych zachcianek to w poprzednich ciążach obżerałam się czekoladą a teraz to tylko mam jakąś maniakalną ochotę na jabłka...wczoraj zjadłam 5 i to wcale nie małych a dziś już 3 i czuje nie dosyt:errr:
gabeeee mniam mniam truskaweczki...smaka mi narobiłaś ;-) ;):laugh2:
anik nadzieja umiera ostatnia...trzymaj się...:confused:
KasiaMarysia współczuję wymiotów:confused:

Przed ciążą (5.11) robiłam TSH i wyszło w normie (kilka lat temu tez jakoś wykonywałam to badanie i wszystko było w porządku) a to ostatnie badanie z 28.01 wykazały że TSH podskoczyło mi do 4,6 ulU/ml gdzie norma jest do 4,2ulU/ml...no i nie wiem czy jest się czym przejmować czy to po prostu taka u mnie norma w ciąży...niestety tego badania w poprzednich ciążach tez nie miałam by to porównać:sorry2:
Norma do 4 jest dla doroslego czlowieka (nie bedacego w ciazy w wypadku kobiet) w ciazy tsh nie powinno przekraczac 2.5. Ja mialam wynik 3.5 i endokrynolog szybko mi zbil do 1.8
W 1 trymestrze to wazne zeby wyniki tarczycy byly ok. Ja polecialam szybko do endo bo czytajac o skutkach podwyzszonego tsh bylam przerazona

reklama
Do góry