Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ojej ,naprawde bym Ci je chetnie w Pw wyslalasreberko ja miałam osypka z żurawinką, ale smażonego kilka dni temu bo brat przyjechał, a był wcześniej w ZakopcuJa mam jakoś ochotę na lasagne, spaghetti bolognese, gołąbki Poli
coś takiego z sosem pomidorkowym i mięskiem mielonym, o dziwo z mięskiem
![]()
Nie zazdroszczę Ci. Ja u siebie nie zauważyłam u siebie większych zmian odkąd jestem w ciąży. Ominęły mnie też mdłości i wymioty tylko zgaga i wzdęcia mi dokuczają ale wzdęcia to mam chyba też dlatego że dużo jem bo mam wilczy apetyt-wszystko mi bardzo smakuje i obawiam się że jak tak dalej pójdzie to dużo przytyję chociaż jeszcze kilka miesięcy temu byłam chudaNie rob smaka
Ja bardzo nerwowo przechodze ta Ciaze ,wszystko mnie irytuje ,wkurza ,doprowadza mnie do szalu nawet pierdoła ,zly dzień kasjerki w sklepie ,kolejki ,chaos ,wszystko wręcz ! Od kilku tyg. Nie nadaje się do życia w społeczeństwie![]()
od razu po przeczytaniu sprawdziłam i na szczęście nie zabolał ją brzuch mocniej
dostała kolejną dawkę nurofenu i poszła spać...do naszego łóżka
no ale że tak kiepsko się czuje to nie będę jej wyganiać z pokoju

masakraCo to się dzieje w tych szkołach to szok, w ogóle nie przejmują się dziećmi. Ostatnio głośno było o 6-latku który odgryzł palec 6-latce a nauczyciele wysłali dziecko do pielęgniarki, ta opatrzyła palec i trzymali tą biedną małą na lekcjach. Ile to biedne dziecko musiało wycierpieć![]()