KasiaMarysia23
Fanka BB :)
Tez tak myślałam, ale na pierwszej wizycie miałam, na drugiej także i ostatnio na trzeciej Mierzyla maluszkaa czytałam że na NFZ jest tylko 3 usg w ciągu całej ciąży jeśli nie ma żadnych nieprawidłowości w przebiegu ciąży
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tez tak myślałam, ale na pierwszej wizycie miałam, na drugiej także i ostatnio na trzeciej Mierzyla maluszkaa czytałam że na NFZ jest tylko 3 usg w ciągu całej ciąży jeśli nie ma żadnych nieprawidłowości w przebiegu ciąży
Tez tak myślałam, ale na pierwszej wizycie miałam, na drugiej także i ostatnio na trzeciej Mierzyla maluszka
no to super. Ja zostałam przy mojej lekarce do której chodziłam przed ciążą, jest ginekologiem położnikiem więc pierwsza nawet mi przyszła na myśl gdy chciałam potwierdzić ciąże i tak już zostałam. Prowadzi wiele kobiet w ciąży i w poczekalni jak porozmawiamy to każda jest zadowolona.
To dość dużo jak za wizytę. Można wiedzieć gdzie tyle kroja?Ja place 250 zl za wizte plus usg.
W poprzedniej ciazy chodziłam do kobiety,faszerowala mnie lekami od 4 tc i ciągle straszyla poronieniem zagrażającym. W 7 miesiącu kardiolog nie wyraził zgody na poród w szpitalu bez kardiologa wiec zmieniłam lekarza i w rej ciazy chodzę do tego lekarza od poczatku.![]()
Ale jak boisz się o cokolwiek zapytać. Nie wyobrażam sobie tego. Przecież taki lekarz powinien być w pewnym sensie przyjacielem, któremu można wszystko powiedzieć. Tu chodzi o Ciebie i o Twoje dziecko i nie powinnaś się bac zadawać pytań.Ja się z jedną spotkałam ale na chwile była więc nie miałam możliwość porozmawiać. Ogólnie to ona ma usg w gabinecie wiec może pokazywać małego. Ale boję się jej o cokolwiek zapytać.
Ale jak boisz się o cokolwiek zapytać. Nie wyobrażam sobie tego. Przecież taki lekarz powinien być w pewnym sensie przyjacielem, któremu można wszystko powiedzieć. Tu chodzi o Ciebie i o Twoje dziecko i nie powinnaś się bac zadawać pytań.