reklama

Wrześnióweczki

reklama
HappyMum89 - no właśnie, trzeba będzie opanować tyle informacji :D

A mamusie, które już mają jedną swoją pociechę......głupie pytanie i pewnie za wcześnie. Ale używałyście jakiś kremów na rozstępy? Jeśli tak, to co polecacie? I od kiedy trzeba zacząć się smarować? :D

ja używam nierafinowego masła shea :)

Dziewczyny co na przeziebienie moge ?
Czuje sie strasznie trn katar co chwila kicham :( zrobilam sobie herbatr z mieto miodem dzika roza malinowym sobiem i cytryna .

Współczuję choroby, też to przechodziłam niedawno. Polecam syrop z czosnku, działa cuda :)

Melduje sie ze snieznej Krynicy. Dzisiaj zaliczylismy spacer jazde na sankach z gory parkowej i pijalnie ;) od rana mam katar zlapalam od Nikoli. A ona zaczyna pokaslywac. Mam nadzieje ze nie wrocimy we wtorek z choroba.
Jutro caly dzien na stoky wiec odezwe sie wieczorkiem ;)

Gosia wspolczuje kataru. Mam to samo. Spac sie nie da ;)

Dziewczyny tak bym chciała poleciec na betę tak jak wy sprawdzić czy rośnie itd dziś zrobiłaś 3 test elektroniczny żeby zobaczyć czy wszystko ok - pokazał 2-3 tydzień ciazy .....boje sie
W poniedziałek pójdę do lekarza ogólnego tutaj (uk) i powiem zobaczymy .....ach.....
Trzymam za Wszystkie kciuki !!!!!!

ale chyba jakbyś poszła do labo jakiegoś to na pewno możesz zrobić betę? przecież chyba prywatnie tam można sobie badania zrobić?
No i trzymam kciuki za wizytę &&&&&

A mamusie, które już mają jedną swoją pociechę......głupie pytanie i pewnie za wcześnie. Ale używałyście jakiś kremów na rozstępy? Jeśli tak, to co polecacie? I od kiedy trzeba zacząć się smarować? :D

ja polecam zwykły balsam z Rossmana, Babydream.Ma fajny skład i jest niedrogi. Choć to niestety tak jest ponoć kwestia genów.

cześć Dziewczyny. Chciałabym się przywitać i do Was dołączyć. Pierwszy pozytywny test wyszedł w środę. Wielka radość ale i spore zaskoczenie. Mam endometrioze i lekarze dawali mi średnie szanse na zajście w ciąże. Do tego niedoczynność tarczycy. Z moim P próbowaliśmy od sierpnia ale raczej nastawiałam się na dłuższe leczenie a tu nagle takie zaskoczenie :)

W środę idę do mojej gin na usg mam nadzieję że wszystko będzie dobrze. Dzisiaj robiłam z krwi bete i wyszła 573. Powtórzę jeszcze w poniedziałek przed wizytą.

To moja pierwsza ciąża, jak na razie od wczoraj wie tylko mój P i wspierające mnie w leczeniu przyjaciółki. Rodzinke i szefa dopiero powolutku zacznę informować pewnie dopiero po wizycie u gina.

Objawów nie mam na razie żadnych tylko brzuch mnie troszkę ćmi ja na @ albo kłuje jak podczas owulki.

Trzymam kciuki za nas wszystkie :)

ja używam nierafinowego masła shea :)

Potwierdzam bardzo dobre. Można używać tez oleju kokosowego, olejku na rozstępy Weleda, czy olejek jojoba.

Dzieki dziewczyny, wlasnie wstalam . A wy jak sie macie ?

Ja tez miałam drzemkę do 20 :D ale dzisiaj zaliczylismy duza wycieczke i może to mnie tak zmoglo ;)

ja polecam zwykły balsam z Rossmana, Babydream.Ma fajny skład i jest niedrogi. Choć to niestety tak jest ponoć kwestia genów.

Balsam jest ok. Ale trzeba uważać na oliwke z tej serii, ma w składzie olej sojowy. Coraz więcej głosów mówi, że nie powinien być on stosowany u kobiet w ciąży nawet zewnętrznie wiec może lepiej dmuchać na zimne.

cześć Dziewczyny. Chciałabym się przywitać i do Was dołączyć. Pierwszy pozytywny test wyszedł w środę. Wielka radość ale i spore zaskoczenie. Mam endometrioze i lekarze dawali mi średnie szanse na zajście w ciąże. Do tego niedoczynność tarczycy. Z moim P próbowaliśmy od sierpnia ale raczej nastawiałam się na dłuższe leczenie a tu nagle takie zaskoczenie :)

W środę idę do mojej gin na usg mam nadzieję że wszystko będzie dobrze. Dzisiaj robiłam z krwi bete i wyszła 573. Powtórzę jeszcze w poniedziałek przed wizytą.

To moja pierwsza ciąża, jak na razie od wczoraj wie tylko mój P i wspierające mnie w leczeniu przyjaciółki. Rodzinke i szefa dopiero powolutku zacznę informować pewnie dopiero po wizycie u gina.

Objawów nie mam na razie żadnych tylko brzuch mnie troszkę ćmi ja na @ albo kłuje jak podczas owulki.

Trzymam kciuki za nas wszystkie :)

witam :-) :) już tu kilka cudów mamy, fajne są takie historie. Ja zresztą też wielkie szczęście miałam i to już dwa razy :-D

Balsam jest ok. Ale trzeba uważać na oliwke z tej serii, ma w składzie olej sojowy. Coraz więcej głosów mówi, że nie powinien być on stosowany u kobiet w ciąży nawet zewnętrznie wiec może lepiej dmuchać na zimne.
a tego nie wiedziałam ale akurat oliwki nie używam wogóle bo nie lubię.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry