reklama

Wrześnióweczki

reklama
Cześć, dziewczyny,

nieśmiało dołączam do wątku. Ciągle trudno mi uwierzyć, że się udało. Pierwszy pozytywny test w środę (29dc). Dzisiaj powtórka, z nieco ciemniejszą linią. Do lekarza jeszcze za wcześnie, a naczytałam się, że takie młode ciąże są niepewne, więc ciągle lekki stres. Brzuch ciągle mnie lekko boli, jak przed okresem. Mam nadzieję, że zostanę tutaj już na stałe. :)

Cześć, dziewczyny,

nieśmiało dołączam do wątku. Ciągle trudno mi uwierzyć, że się udało. Pierwszy pozytywny test w środę (29dc). Dzisiaj powtórka, z nieco ciemniejszą linią. Do lekarza jeszcze za wcześnie, a naczytałam się, że takie młode ciąże są niepewne, więc ciągle lekki stres. Brzuch ciągle mnie lekko boli, jak przed okresem. Mam nadzieję, że zostanę tutaj już na stałe. :)
Witamy, i gratulujemy :)

Cześć, dziewczyny,

Witaj! Gratulacje! :)

cześć Dziewczyny. Chciałabym się przywitać i do Was dołączyć. Pierwszy pozytywny test wyszedł w środę. Wielka radość ale i spore zaskoczenie. Mam endometrioze i lekarze dawali mi średnie szanse na zajście w ciąże. Do tego niedoczynność tarczycy. Z moim P próbowaliśmy od sierpnia ale raczej nastawiałam się na dłuższe leczenie a tu nagle takie zaskoczenie :)

W środę idę do mojej gin na usg mam nadzieję że wszystko będzie dobrze. Dzisiaj robiłam z krwi bete i wyszła 573. Powtórzę jeszcze w poniedziałek przed wizytą.

To moja pierwsza ciąża, jak na razie od wczoraj wie tylko mój P i wspierające mnie w leczeniu przyjaciółki. Rodzinke i szefa dopiero powolutku zacznę informować pewnie dopiero po wizycie u gina.

Objawów nie mam na razie żadnych tylko brzuch mnie troszkę ćmi ja na @ albo kłuje jak podczas owulki.

Trzymam kciuki za nas wszystkie :)
Hejka witam w grupie ;)
Ja tez mieszkam w Niemczech , z jakiego miasto jestes ?
Ale mnie na pomidory pozabieralo :) masakra zjem z 5 kilo zaraz
Ja miałam tak z synem w ciąży pomidory w roznej postaci
Cześć dziewczyny. 2 dni temu zrobiłam test w dniu spodziewanej miesiączki i wyszedł pozytywny. Zastanawiam się właśnie czy iść już do lekarza aby potwierdzić ciąże czy może jeszcze troche poczekać ;)
Witam się z następną ;)powodzenia i miłych 8 miesięcy
A ja dzis czuje sie super :) no gdyby nie moje cycuchy:)
Ale mnie rozbawilas tymi moje cycuchy :D haha ją też dwa
Hej, hej, można do Was dołączyć? Robiłam dziś test i wyszły II :) z kalendarza wychodzi mi termin na 21.09 :) także to dopiero początek 5. tygodnia.
Czekam teraz na termin u mojego lekarza, mam nadzieję że uda się jeszcze w styczniu:)
Hej hej i ją się witam ;)
Hej, mam na imię Asia i dziś zrobiłam teścik, wyszedł pozytywny :) Jutro rano zrobię powtórkę i jeśli nadal wynik będzie dwie kreseczki to będę mogła oficjalnie być Mamusią wrześniową :) Termin na 18/09 byłby :)
Hej wyczytalam ze twój synek to Dorian I zresztą nowych mam wrześniowych się witam :)

Chyba coś za dużo odpowiedzi ,czytałam i próbowalam odpowiadać i bzdury jakieś wyszły no nic :( Gosia 2808 jestem z Mönchengladbach :). A tak w ogóle ostatnie dni mam koszmarne nic mi się nie chce len totalny ,mało tego dziś w szpitalu byłam bo zaczęłam lekko krwawić ale bobo żyje i ma się dobrze serduszko już jest :)

Chyba coś za dużo odpowiedzi ,czytałam i próbowalam odpowiadać i bzdury jakieś wyszły no nic :( Gosia 2808 jestem z Mönchengladbach :). A tak w ogóle ostatnie dni mam koszmarne nic mi się nie chce len totalny ,mało tego dziś w szpitalu byłam bo zaczęłam lekko krwawić ale bobo żyje i ma się dobrze serduszko już jest :)
A wiedza jaka przyczyna krwawienia byla ?
Musialas sie mocno przestraszyc.
Ktory tydzien ?

Cześć, dziewczyny,

Witaj. Gratulacje

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry