Acgug
Fanka BB :)
Ja urodziłam się 24 lata temu i mama mi opowiadała, że biegała za niebieskim kocykiem i ciuszkami bo tak się dziewczynki ubierałoa chłopców na różowo
Ha to jakby co to się wymienimyJa znow mam pól strychu z chlopiecymi![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja urodziłam się 24 lata temu i mama mi opowiadała, że biegała za niebieskim kocykiem i ciuszkami bo tak się dziewczynki ubierałoa chłopców na różowo
Ha to jakby co to się wymienimyJa znow mam pól strychu z chlopiecymi![]()

A w którym to szpitalu taki SUPER lekarz przyjmuje?Super dziewczyny!!!!
Ja mam wizyte w piatek, ale ide do prowadzacego a on deczko stosuje forme olewajaca, uwazajac ze maja sie mna zajac w poradni patologi ciazy... no coz... zobaczymy jak skomentuje wynik badan prenatalnych... znajac go to chamsko i bezczelnie...
Superowo, duza dzidziaJestem po wizycie ,dzidzius ma 9 cm serduszko bije wszystko ok
A w którym to szpitalu taki SUPER lekarz przyjmuje?
Ja córkę rodziłam 5 września ale 8 lat temu ... podobno ciąża u mnie miała być tylko w sferze marzeń więc wydaliśmy wszystko, po czym /4 miesiące/ okazuje się, że cudu doświadczamy samiHihihi, ja mam chłopięce :-)
Młodego rodziłam 30 lipca, więc prawie będą idealne :-)
Upssssss pierwsze słyszęPewnie wiekszosc osob go kojarzy... dr Anthony Egwautu...