reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wrześnióweczki

Acgug - ja mam suchą cerę i używam kremu Ziaja do suchej skóry. Mnie bardzo pomaga (krem na dzień i na noc z olejkiem arganowym).

Malusiolka - wydaje mi się, że na takie usg możesz iść w każdym momencie, tylko chyba najlepsze efekty są, gdy dziecko jest już większe, lepiej widać każdy szczegół :)

reklama
Hess mam z ziaji krem kozie mleko i nic nie pomaga. Jeszcze najlepiej jest po zwykłym Nivea ale wtedy strasznie się świecę.

Acgug - no to widać, że nie dla każdego dobra jest Ziaja. Ja używam kremu z olejkiem arganowym i dla mnie akurat jest ok. Natomiast po Nivea też się świecę i generalnie czuję taki film po tym kremie. Używałam też kremu Garnier do bardzo suchej cery, ale zapach mnie dobijał, miałam po nim migreny i odstawiłam, a działał tak średnio.

Może ma któraś z Was suchą cerę? Czym smarować taką skórę? Ja zawsze mialam raczej normalną, a teraz jest sucha i się łuszczyca na policzkach i szczypie po myciu. Czym nawilzac?

Jeśli jest bardzo źle (suche placki / szczypie / jest czerwona) spróbuj czegoś z dermokosmetyków - Emolium albo Alantan

Nie powiem Ci dokładnie bo szczerze to nie wiem w którym miesiącu była wtedy szwagierka. Ale wspomnieć lekarzowi nie zaszkodzi.
Nie no powiem. W sumie mam tood jakichs 2-3 tyg juz. I niby pisze,ze zaczyna sie od swiadu stop,rak,twarxy,szyji.
Zapytam go. Nie wiem czy Aluska nie mowila,ze miala to i teraz juz powtarzala aspat,aslat. W sobote mam badania krwi to moze i to sobie cykne-12 zl chyba to badanie

Mi na przesuszenia pomaga krem z apteki Mediderm. Można go używać do twarzy i ciała. Tuba 100g kosztuje ok 6zł.

Mój mąż zabrał mnie na spacer i tortillę, pychota! Ale zasapałam się niemiłosiernie. Też tak macie, że szybko się męczycie?

reklama
Do góry