Martya
Fanka BB :)
Ja mam podobne. Kupie ochraniacze i przybornik i będzie jak nowe. A to Twój dzieciaczek?
To jestem ja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja mam podobne. Kupie ochraniacze i przybornik i będzie jak nowe. A to Twój dzieciaczek?
Spoko.... zostały Ci takie blond włosy?To jestem jaDzieci nie mam jeszcze
Mam dużo ciemniejsze teraz![]()

BiednaHej dziewczyny.jde dziś do szpitala,dał mi lekarz skierowanie bo dostałam ciśnienia.ciekwe czy mnie zostawia czy zabija i do domu odesla.odezwę się jak się jak się poczuje lepiej.trzymajcie kciuki zebym,szybko wyszla.buziaki

Kciuki,obyś nie musiała zostawać.Hej dziewczyny.jde dziś do szpitala,dał mi lekarz skierowanie bo dostałam ciśnienia.ciekwe czy mnie zostawia czy zabija i do domu odesla.odezwę się jak się jak się poczuje lepiej.trzymajcie kciuki zebym,szybko wyszla.buziaki
Ciekawa jestem jak wygladaciejak będziemy miały ten zamknięty to się poujawniamy troche
![]()
Hej dziewczyny.jde dziś do szpitala,dał mi lekarz skierowanie bo dostałam ciśnienia.ciekwe czy mnie zostawia czy zabija i do domu odesla.odezwę się jak się jak się poczuje lepiej.trzymajcie kciuki zebym,szybko wyszla.buziaki