reklama

Wrześnióweczki

Ja mam w rodzinie ortopede i on odradza kladzenia spac dzieci w łóżeczku turystycznym-ze względu na kręgosłup. Wg niego jak nazwa wskazuje jest to łóżeczko wykorzystywane w podróży na krotki okres czasu,kregoslup nie ma porzadnego podloza.Tez myślałam o takim rozwiązaniu,ale pogadalam z M i chyba kupimy starszemu lóżko 90/200 z barierka tak jak pisalyscie:)

reklama
Kornela, tez tak słyszałam i tez od ortopedy. Podobno wypowiadał się o chodzeniu na spacer wz dzieckiem w foteliku samochodowym, one nie są przystosowane do tego by dziecko długo w nich przebywało. Nie jest to optymalną pozycją dla kręgosłupa.

Aluska, miałam identyczny fotelik dla swoich powtorzyc. Bardo fajny wynalazek.

Aluśka, też mam w planie ten leżaczek kupić. Przy dziewczynkach miałam i byłam zadowolona z niego :)

W końcu mam swoją rogówkę i w końcu może się wyśpie :)

Załączniki

• IMG_20160304_202506.JPG
    IMG_20160304_202506.JPG
    673,2 KB · Wyświetleń: 126
Ja mam w rodzinie ortopede i on odradza kladzenia spac dzieci w łóżeczku turystycznym-ze względu na kręgosłup. Wg niego jak nazwa wskazuje jest to łóżeczko wykorzystywane w podróży na krotki okres czasu,kregoslup nie ma porzadnego podloza.Tez myślałam o takim rozwiązaniu,ale pogadalam z M i chyba kupimy starszemu lóżko 90/200 z barierka tak jak pisalyscie:)
My wkładamy materac kokosowo gryczany
Więc prócz boków to nie widzę różnicy

reklama
Sreberko jak tylko młoda przestała spać w tym łóżeczko turystycznym to go sprzedałam więc teraz na nowo moge szaleć z zakupami :rofl2:

A co do przydatnych przedmiotów to przy Martynce miałam ten leżaczek- bujaczek z FB Zobacz załącznik 749324
i teraz też będę na niego polować bo się u nas sprawdził :tak: jedynie nie korzystaliśmy tylko z tej wibracji bo młodą to denerwowało:sorry2:
Leżaczek super, też taki mieliśmy :-) tylko niebieski :-) młody już się ledwo mieścił a jeszcze się w niego wpasowywał :-)

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry