Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jakie łóżeczko?Sky uwielbiam cie. Łóżeczko jest super![]()

tylko sobie z koleżanką na widowni plotkowałam i podziwialiśmy z góry poczynania naszych pociech ....moja chodzi do grupy poniedziałkowej ale jedne zajęcia miała do odrobienia bo była chora więc nas na dzisiaj dopisały

powodzenia
i byłam z niego bardzo zadowolona...spała w nim do października 2012 czyli za nim skończyła dwa latka bo dostaliśmy od siostry ciotecznej łóżko piętrowe i starsza poszła spać na górę a młoda na dół (nie miała i nie ma na dole barierki ) ale nigdy z niego nie spadła 
Łóżko ma wymiary 200x90U mnie też tylko turystyczne wchodzi w gręCo do łóżeczek to moja Amanda miała tradycyjne (takie szczebelkowe 30 letnie po moim mężu i jego braciach ) i mimo że miała ochraniacz na całe łóżeczko to i tak podczas snu wciskała rączki albo nóżki między szczebelki więc jak urodziła się Martynka kupiłam już łóżeczko turystyczne z regulowanym poziomemi byłam z niego bardzo zadowolona...spała w nim do października 2012 czyli za nim skończyła dwa latka bo dostaliśmy od siostry ciotecznej łóżko piętrowe i starsza poszła spać na górę a młoda na dół (nie miała i nie ma na dole barierki ) ale nigdy z niego nie spadła
Łóżko ma wymiary 200x90
Kurcze a mi lekarz nie chciał powiedzieć bo za duże ryzyko błędu :-(Witam,
przez 2 tyg mnie tu nie było bo mocno zarobiona w robocie byłam....
witaj czechowto ja
Miło, że podoba Ci się łóżeczko
Jestem po usg:
Maleństwo ma 6,5 cm.
kość nosowa jest i przezierność 1,5.
No i ma siusiaka![]()

jedynie nie korzystaliśmy tylko z tej wibracji bo młodą to denerwowało