Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
hej Dziewuszki Taką mam nadzieję. Pociesz mnie trochę fakt, że podobno normy się zmieniły i wg starych byłabym na krawędzi, ale jednak w normie.KasiaMarysia23 przyleciała z Luton
emi_ka fajny filmik.... miło Cię widzieć
To świetnie że badanie genetyczne wyszło prawidłowo
Oby diabetolog pomógł skutecznie obniżyć cukier![]()
Cieszę się, że poprawiłam Ci humor.Emi jesteś fantastyczna! Bardzo miło się Ciebie słuchapoprawiłaś mi humor
Mieszkasz w Polce??
Zapraszam!Faktycznie duuużo do nadrobienia :-)
Super, że wszystko w porządku u Was po wizytach i dzieciaczki pięknie rosną, to najważniejsze :-)
Emi_ka to prawda, że miło się Ciebie słucha i pojawia się uśmiech na twarzy :-) chyba zacznę regularnie oglądać Twój kanał, bo u mnie jutro zaczyna się 13 tydz, więc idealnie :-)
Emi_ka jesteś świetna poprawilaś mi humor ;-)
Pojechałam dzisiaj na wizyte do nowego lekarza 30 km w jedna strone a pani mi mówi ale lekarz przyjmował wczoraj , kolejny termin za miesiąc:/
Zapraszam!Teraz, rozmawiając ze znajomymi, doszłam do wniosku, że będzie nagranie co tydzień w czwartek wieczór na podsumowanie tygodnia + tematyczne, jak mnie jakiś temat zacznie dręczyć. Koleżanka po dwóch ciążach kazała mi zgłębić temat: "co zrobić z łożyskiem?" Wiedziałyście, że w niektórych kulturach się je zjada?