Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Najlepsze jest to że nie robiłam nic takiego stałam i smażylam naleśniki bo mała na śniadanie lubi i teraz siedzę i dalej mi serce lomocze.. Wczoraj miałam książkowe 118/70 i puls 74..A zwiększony puls powyżej 100 może być zwiastunem tahykardii a to już niebezpieczne..Masz tak jak ja wczoraj, połóż się i odpocznij. W ciąży podwyższony puls jest normalny ponieważ spowodowany jest zwiekszoną objętością krwi. Ja wczoraj trochę się zaniepokoiłam bo ponad 100 uderzeń wydało mi się ciut za dużo.
Tez zmierzylam. 117/70 i puls 71

już nawet myślałam że mi małżonek blokadę założył na BB bo przy próbach wejścia na forum wyskakiwał mi taki komunikat : "Serwer proxy odrzuca połączenie...Firefox został skonfigurowany tak, by używać serwera proxy, który odmawia połączenia " 
przy automatycznej aktualizacji to się zrobiło i miał P. nie mały problem żeby się tego pozbyć...na szczęście jak widać udało się to 

stawić się do kontroli

Ja normalnie mam książkowe i niskie ciśnienie ale dziś coś skacze raz w normie raz wysokie.. I czuję jak mi w uszach szumi cały czas ręce się telepia i mam uderzenia gorąca..i strasznie nerwowa dziś jestem bez żadnego konkretnego powodu..Dziewczyny u mnie 90-100 to norma. Az tak to odczuwacie mocno?
Ja nie mogę złapać tchu jak mam 190-200 puls,ale tez po jakims czasie,taka gula mi rośnie w gardle.