reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

reklama
też czytałam o poronieniach, chorobach i tak się nakręcałam, że postanowiłam już nie czytać, żeby nie stresować siebie i Maluszka. Modlę się i mam nadzieję że Dzieciątko jest i będzie zdrowe :)

Ja miałam usg w 6 tygodniu ale chyba stwierdziła to po becie, serduszko malutkie ale bilo. W czwartek idę na wizytę ale nie wiem czy zrobi usg bo chodzę na NFZ.

Molly kolorowych snów dla Ciebie i maluszka :(

KasiaMarysia ja też chodzę na NFZ :) jak poprosisz to może Wam zrobi :)

Kolorowych snów dziewczynki dla Was i Dzieciaczków :) :*

ściągam aplikację :p

KasiaMarysia nie denerwuj się, mnie też bolą, ale moja gin mnie uspokajała, że to normalne i że dopóki nie ma plamień i ból nie jest silny to wszystko jest dobrze. To chyba dla Ciebie też pierwsza ciąża, tak wnioskuję z suwaczka :)

Myślę, że pierwsza ciąża to obawy i stres przez 9 miesięcy :) W sumie nie wiemy co i jak, jakie dolegliwości są normalne jakie nie :) ale bądźmy dobrej myśli :) Wszystko będzie dobrze

Ja mam problemy z żyłami w nodze i muszę iść na usg żył i pewnie będę przyjmować przeciwzakrzepowe do końca ciąży :/

Wybacz że Cię tak zatrzymuje. .. Tak to moja pierwsza ciąża , jeszcze nie do końca w nią wierze, bo długo wyczekiwana :)

Molly, masz żylaki?? bierzesz jakieś leki?

reklama
ja późno chodzę spać :p

żylaków nie mam, ale jeszcze przed ciążą miałam problemy z prawą nogą. Jak podnosiłam ją do góry przy ćwiczeniach rozciągających to żeby opuścić w dół musiałam rozmasować. Teraz w ciąży często boli mnie żyła w tej nodze ale tak dość głęboko. Moja gin dała mi skierowanie na usg żył, bo jak robią się zakrzepy i nie zacznę brać leków to potem w późniejszej ciąży będzie gorzej :/

też masz problemy z żyłami?

Do góry