reklama
KasiaMarysia23
Fanka BB :)
Ja miałam usg w 6 tygodniu ale chyba stwierdziła to po becie, serduszko malutkie ale bilo. W czwartek idę na wizytę ale nie wiem czy zrobi usg bo chodzę na NFZ.
Molly kolorowych snów dla Ciebie i maluszka
Molly kolorowych snów dla Ciebie i maluszka
KasiaMarysia23
KasiaMarysia23
Molly jak nie zrobi to pójdę prywatnie. Martwię się bardzo, bo jajniki mnie dziś trochę bolaly. 
KasiaMarysia nie denerwuj się, mnie też bolą, ale moja gin mnie uspokajała, że to normalne i że dopóki nie ma plamień i ból nie jest silny to wszystko jest dobrze. To chyba dla Ciebie też pierwsza ciąża, tak wnioskuję z suwaczka 
Myślę, że pierwsza ciąża to obawy i stres przez 9 miesięcy
W sumie nie wiemy co i jak, jakie dolegliwości są normalne jakie nie
ale bądźmy dobrej myśli
Wszystko będzie dobrze
Ja mam problemy z żyłami w nodze i muszę iść na usg żył i pewnie będę przyjmować przeciwzakrzepowe do końca ciąży :/
Myślę, że pierwsza ciąża to obawy i stres przez 9 miesięcy
Ja mam problemy z żyłami w nodze i muszę iść na usg żył i pewnie będę przyjmować przeciwzakrzepowe do końca ciąży :/
KasiaMarysia23
Wybacz że Cię tak zatrzymuje. .. Tak to moja pierwsza ciąża , jeszcze nie do końca w nią wierze, bo długo wyczekiwana 
Molly, masz żylaki?? bierzesz jakieś leki?
Molly, masz żylaki?? bierzesz jakieś leki?
reklama
ja późno chodzę spać
żylaków nie mam, ale jeszcze przed ciążą miałam problemy z prawą nogą. Jak podnosiłam ją do góry przy ćwiczeniach rozciągających to żeby opuścić w dół musiałam rozmasować. Teraz w ciąży często boli mnie żyła w tej nodze ale tak dość głęboko. Moja gin dała mi skierowanie na usg żył, bo jak robią się zakrzepy i nie zacznę brać leków to potem w późniejszej ciąży będzie gorzej :/
też masz problemy z żyłami?
żylaków nie mam, ale jeszcze przed ciążą miałam problemy z prawą nogą. Jak podnosiłam ją do góry przy ćwiczeniach rozciągających to żeby opuścić w dół musiałam rozmasować. Teraz w ciąży często boli mnie żyła w tej nodze ale tak dość głęboko. Moja gin dała mi skierowanie na usg żył, bo jak robią się zakrzepy i nie zacznę brać leków to potem w późniejszej ciąży będzie gorzej :/
też masz problemy z żyłami?