Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
też czytałam o poronieniach, chorobach i tak się nakręcałam, że postanowiłam już nie czytać, żeby nie stresować siebie i Maluszka. Modlę się i mam nadzieję że Dzieciątko jest i będzie zdrowe
Ja miałam usg w 6 tygodniu ale chyba stwierdziła to po becie, serduszko malutkie ale bilo. W czwartek idę na wizytę ale nie wiem czy zrobi usg bo chodzę na NFZ.
KasiaMarysia nie denerwuj się, mnie też bolą, ale moja gin mnie uspokajała, że to normalne i że dopóki nie ma plamień i ból nie jest silny to wszystko jest dobrze. To chyba dla Ciebie też pierwsza ciąża, tak wnioskuję z suwaczka
Myślę, że pierwsza ciąża to obawy i stres przez 9 miesięcy W sumie nie wiemy co i jak, jakie dolegliwości są normalne jakie nie ale bądźmy dobrej myśli Wszystko będzie dobrze
Ja mam problemy z żyłami w nodze i muszę iść na usg żył i pewnie będę przyjmować przeciwzakrzepowe do końca ciąży :/
żylaków nie mam, ale jeszcze przed ciążą miałam problemy z prawą nogą. Jak podnosiłam ją do góry przy ćwiczeniach rozciągających to żeby opuścić w dół musiałam rozmasować. Teraz w ciąży często boli mnie żyła w tej nodze ale tak dość głęboko. Moja gin dała mi skierowanie na usg żył, bo jak robią się zakrzepy i nie zacznę brać leków to potem w późniejszej ciąży będzie gorzej :/