• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześnióweczki

Cześć wszystkim terminy Rielle to takie żeby już chyba do nich nie doszło, lekarz mi mówił ze jeżeli kobieta w ciąży choć raz przeszła paciorkowca to bez względu no to czy go ma czy już go wyleczyla to i ona i dziecko dostaje antybiotyk

reklama
Ja już po badaniach możliwe że wieczorem będę miała wyniki ;)
Niby żadnego paciorkowca nie miałam, no ale powinni mi zrobić to badanie.
Majorcia - jak tam samopoczucie ?

Nie no to tylko badanie krwi z mega fiolkami - jeśli chodzi Ci o dzisiejsze. A gbs to chyba taki zwykły wymaz z pochwy plus z okolic odbytu.

Tak wtedy i ja i dziecko dostajemy z rzędu antybiotyk

Rielle u mnie gdyby nie moje problemy z opuchniętymi bolacymi rękoma zwłaszcza prawa to super ale dzięki ze pytasz ja 11 .09 zapytam o ten GBS bo 3 lata temu też nie miałam robione tylko zwykłe wymazy, może u mnie robią jak wyjdzie paciorkowiec w wymazie lub się go już kiedyś miało

reklama
Rielle bardzo te badanie jest nie komfortowe ?

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Mi pobierał wymaz z pochwy na obecność paciorkowca na poprzedniej wizycie. To jest zwyczajny wymaz z pochwy. Ten wynik muszę mieć z resztą dokumentów czyli dowodem osobistym , oryginałem wyniku grupy krwi ,kartą ciąży,planem porodu i kartą ruchów płodu przy przyjęciu do szpitala.

[emoji789] czekamy na Lenkę [emoji156][emoji702] 9.09.2016

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry