Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
pilaga 93 jak tam sie dzis czujesz??
Basia ja tez tak czasem mam ale ja ide w dzień na godz ze synkiem i to moze byc przyczynna
Reille daj znac co tam u małej
Baaasia my wszystkie teraz mało śpimy więc witaj w klubie i niczym się nie martw będzie dobrze tylko jeszcze trochę musisz się pomęczyć taki urok końca ciąży
Aniaczarnula wczoraj mnie tak bolały ręce cały dzień a dzisiaj pada już nawet pogoda ma wpływ dodatkowo na te bóle a jak tam u ciebie?
dziewczyny u mnie fałszywy alarm. To przepowiadajace byly bo potem sie rozregulowaly calkiem. Powiem wam dziwnie sie z tym czulam. W pierwszej ciazy wcale nie odczuwalam tych skurczy mimo, ze ktg zapisywo mi te skurcze.
pilaga to jeszcze troszke pochodzisz w ciazy, ale badz juz gotowa:-) Heh kazda ciaza niestety jest inna i tez inne czucie wszystkiego ehhhh
Ja jestem zla, bo juz tez kolejna noc mam nieprzespana. Na porod pojde chyba jak zombie. W poprzednich ciazach spalam jak niemowlak i poduszka byla moim najlepszych przyjacielem. Moze to poddenerwowanie na mnie tak dziala i zmeczenie upalem.
Dziewczyny jeszcze raz zapraszam Was na moja strone, no i oczywiscie do jej polubienia:-), a przede wszystkich do czerpania pomyslow co ugotowac:-)
Majorcia - dziękuję za pamięć Remont jak remont idzie jak krew z nosa... Raczej nie zdążymy się wprowadzić przed urodzeniem Małej. Niestety taka głupia sprawa że kafelkarza we Wrocławiu nie da się załatwić na już...A łazienka to przecież podstawa.
Baaasia - ja dzisiaj chyba do 3 nie spałam. Jak zasnęłam to co 1,5 godziny do toalety. A o 6 :15 mąż wrócił z nocki i mnie obudził i dziękuję. Oczy jak 5 złoty i sprawdzamy internety od 7.