reklama

Wrześnióweczki

reklama
Dziewczyny macie patent na bezsenność ? Nie spałam do 4 dopadły mnie lęki, ziewam jest zmęczona a spać nie mogę. Miałyście cos podobnego?

Jestem w 35 tygodniu. Skończony 34

No właśnie jak tam Pilaga93?

Rielle trzymam kciuki

Judy166 ty też już końcóweczka

Baaasia my wszystkie teraz mało śpimy więc witaj w klubie i niczym się nie martw będzie dobrze tylko jeszcze trochę musisz się pomęczyć taki urok końca ciąży

Aniaczarnula wczoraj mnie tak bolały ręce cały dzień a dzisiaj pada już nawet pogoda ma wpływ dodatkowo na te bóle a jak tam u ciebie?

dziewczyny u mnie fałszywy alarm. To przepowiadajace byly bo potem sie rozregulowaly calkiem. Powiem wam dziwnie sie z tym czulam. W pierwszej ciazy wcale nie odczuwalam tych skurczy mimo, ze ktg zapisywo mi te skurcze.

pilaga to jeszcze troszke pochodzisz w ciazy, ale badz juz gotowa:-) Heh kazda ciaza niestety jest inna i tez inne czucie wszystkiego ehhhh

Ja jestem zla, bo juz tez kolejna noc mam nieprzespana. Na porod pojde chyba jak zombie. W poprzednich ciazach spalam jak niemowlak i poduszka byla moim najlepszych przyjacielem. Moze to poddenerwowanie na mnie tak dziala i zmeczenie upalem.

Dziewczyny jeszcze raz zapraszam Was na moja strone, no i oczywiscie do jej polubienia:-), a przede wszystkich do czerpania pomyslow co ugotowac:-)

Link do: Polka we Włoszech - Włoskie kulinaria łatwo szybko smakowicie

reklama
Majorcia - dziękuję za pamięć :) Remont jak remont idzie jak krew z nosa... Raczej nie zdążymy się wprowadzić przed urodzeniem Małej. Niestety taka głupia sprawa że kafelkarza we Wrocławiu nie da się załatwić na już...A łazienka to przecież podstawa.
Baaasia - ja dzisiaj chyba do 3 nie spałam. Jak zasnęłam to co 1,5 godziny do toalety. A o 6 :15 mąż wrócił z nocki i mnie obudził i dziękuję. Oczy jak 5 złoty i sprawdzamy internety od 7.

Do gina mam na 12 więc koło 13 dam wam znać ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry