reklama

Wrześnióweczki

reklama
Pilaga93 ja takie przepowiadajace miałam w sobotę i też myślałam że to już byłam przerażona bo to 34 tydzień i miałam tak samo jak przed ostatnim porodem ale zwiększylam magnez i narazie spokój ale plusem tego jest że się spakowałam do końca do szpitala

No ja po wizycie. I w zasadzie to nie wiem co myśleć. Mloda waży 2467 ;) ale mam skierowanie na Ktg bo mało ruchów wykonuje. I łożysko ponoć bardzo dojrzałe. No i tyle się dowiedziałam ;)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie jak tam Pilaga93?

Rielle trzymam kciuki

Judy166 ty też już końcóweczka

Baaasia my wszystkie teraz mało śpimy więc witaj w klubie i niczym się nie martw będzie dobrze tylko jeszcze trochę musisz się pomęczyć taki urok końca ciąży

Aniaczarnula wczoraj mnie tak bolały ręce cały dzień a dzisiaj pada już nawet pogoda ma wpływ dodatkowo na te bóle a jak tam u ciebie?
Majorcia ja już chyba tak przywykłam do tych drętwień , że już w nocy śpię z tą świadomością , że zaraz muszę wstać na "odmrowienie " palców.
Ogólnie mam non stop parcie na pęcherz tak się mała wierci i żeby nie to że brzuch dalej po same cyce to bym pomyślała że poród tuż tuż
Zgaga przy tym niemiłosierna.
Będę tą ciążę pamiętała do końca życia.
Z synem tego nie przechodziłam[emoji27]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry