reklama

Wrześniówki u lekarza.

Pajeczko super że wsio dobrze :) hehehe z tą płcią no zobaczysz co powie gin na następnej wizycie :)
Maybebabe suuper że wszystko dobrze ,duuuży już dzieciaczek w Tobie siedzi:)
my liczymy na córeczke jakoś zaawsze chcieliśmy pierwsza dziewuszke ale jak bedzie chlopczyk to bedziemy tak samo bardzo szczesliwi:) aby zdrowy był dzidziuś :) dostałam wezwane do szpitala na powtórne badanie moczu :( qrde wiecie co zaraz koncze antybiotyk na ta bakterie a nic a nic nei jest lepiej :( ehhh w czwartek ide szkoda ze usg nie zrobia odrazu bo jakis strach ale to przez te bole brzucha zwiazane z zapaleniem:( aaa i nie dzwonia zeby powtorzyc krew czyżby moja kochana anemia ktora towarzyszyla mi przez 3/4 życia odpuściła??

reklama
Fasolka ja tez:) ja tam nic miedzy nogami nie widziałam,. ale on tak szybko tą głowicą zasuwał, ze nie widziałam dokładnie:)

Ciekawe kto tam u mnie w brzucholku siedzi:-).A ja dzisiaj namacałam ze podbrzusze z jednej strony mam twarde tak jakby dzidzia tam sie ulokowała:confused2:.Mogła by juz dzidzia fikac mocniej bo znowu schizowac zaczynam:crazy: a sniło mi sie ze poczułam spiac mokro miedzy nogami patrze a ja cała we krwi:szok: koszmar jakis to był ,bałam sie usnac potem:no:

Pajkaa - bardzo się cieszę, że wszystko OKi :)
Fasolka - może przed snem poczytaj coś przyjemnego, może obejrzysz jakąś komedię ? :))

Właśnie jestem po wizycie u ginka. Nic szczególnego - to co ma być pulchne jest pulchne, macica wlaściwie się rozwija. Dostałam skierowanie na badania,które mam zrobić przed następna wizytą ustalona na 12.04 - no i w tym dniu będzie USG ..hurrra... już się nie mogę doczekać, może wtedy poznamy płeć :-D
Jeszcze nie czuję motylków... ponoć od 16 to już powinnam - aż boję się, że nie rozpoznam ruchów mojego maleństwa :(

Maybebabe suuper że wszystko dobrze ,duuuży już dzieciaczek w Tobie siedzi:)
A no duży, ale oczywiście to nie jest długość od czubka główki do pupy a przyjęta średnia wysokość czyli od czubka główki do stópek gdyby dziecko było wyprostowane wyliczona na podstawie wymiaru dwuciemieniowego (czyli od uszka do uszka). Moja ciąża wychodzi na starszą o 5 dni wg USG :))

Hallo Kobitki!
Pajkaa no to teraz zagwozdke masz:-D
Gratuluję udanych wizyt.
My też już po wizycie, ale samo USG cienkie było (jak to państwowo) niby genetyczne, a pani doktor niesympatyczna, zbadała dzidzię w jakieś 7 minut:szok: No i teraz nie wiem czy ona fachowa była? Przezierność 1,7 kość nosowa jest, dużach ma 78 mm do pupki, a BPD 23,8. Więc wszystko dobrze, ale Wy tu piszecie, że jednak doktor więcej sprawdza:baffled:
Za to u Pani doktor genetyk rewelacja, miła, sympatyczna, wszystko wyjaśniła, test PAPA zrobiłam, nie wiem po co właściwie, 22 marca wyniki.
O płeć się nie pytałam, pożyję sobie jeszcze nadzieją:rofl2: zresztą nie sądzę, że by mi ten babsztyl powiedział.
Czekam na M jak przyjedzie na święta i umówiłam prywatną wizytę USG na 10 kwietnia, wtedy razem zapytamy się czy widać płeć, będzie milej:happy:

IMG_0268[1].jpg czyż z profilu nie wygląda jak dziewczynka:rofl2:?
A u mnie dzidziuś tydzień większy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry