reklama

Wrześniówki u lekarza.

reklama
Paja zgadzam sie,tak jak piszesz z tym łożyskiem przednie to nie to samo co przodujace,ja mam własnie osadzone na przedniej scianie ale wysoko i mam nadzieje ze juz tak zostanie:tak:

Hallo Kobitki ja już po wizycie. Dzisiaj byłam na zwykłej samolotowej. Wyniki mam bardzo dobre:-D
Doktorek obliczył mi termin porodu z Usg genetycznego i wyszło mi na 13 września, 8 dni wcześniej:szok: (bo wg Usg jestem teraz w 14,2 tc) Tylko wtedy musiało dojść do niepokalanego poczęcia, bo niby zaszłam w ciążę 8 grudnia, (ostatnią @ miałam 14 grudnia:-D) a wtedy mój M był w Niemczech, przyjechał dopiero 24 grudnia, sexik był 24,25,26 i koniec. No i jak oni liczą?
Wynik glukozy 99 na czczo to dobrze?

axari Twoja dzidzia się po prostu szybciej rozwija :) Mi tez USG wykazało, że dzidzia jest o 5 dni starsza niż z miesiączki to wynika i na 14 września teraz zapowiadają a wiem kiedy miałam dni płodne :)

axari tak jak maybebaby pisze poprostu dzidzia szybciej rośnie :)))nasz był o tydzien mlodszy a pozneij nadrobil
my po wizycie juz :) maluch ma 9cm , jest leniuszkiem jak przyszliśmy na usg to spał sobie lekarz przyniósł mi cole do picia i trzęsł moim brzuchem żeby sie obudził no i się obudził :) wsio jest oki z główki dzidzia ma 15t3d a nózki na 15t mówi ze jest oki wsio , maluch przybił piątkę do ekranu więc liczyliśmy piękne palusie :) nózkami kopał jak trza i uparcie nei chciał pokazać co ma między nózkami ale wkońcu podgioł je tak że można było zobaczyć lekarz nie chciał powiedziec na 100% bo pewny nie był no ale na dzien dzisiejszy synek :) ale mowil zeby jeszcze nei kupowac wyprawki niebieskiej:) zobaczymy w 20tyg co się okaże :) aha ze wzgledu na infekcje to mamy przychodzic na wizyte co 3tyg no i cisnienei gna do gory :( i nie podobaly mu si ejakies szmery w moim sercu i pytal czy sie kiedys leczylam no wiec za 3tyg znowu na wizytke:) na infekcje narazie nic mi nie dał bo mowi ze nei chce drugiego antybiotyku nam dać teraz , mamy jeszcze zrobić posiew ale w sumie w szpitalu nam go zrobią bo dziś zawiózł emek mocz bo w poprzednim coś wykryli no i czekamy na diagnoze , aha no i mamy juz wkońcu wybranego GP wieć super:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry