reklama

Wrześniówki u lekarza.

reklama
lenkka- gratuluję udanej wizyty, na poznanie płci przyjdzie czas, choć wiem jak zżera ciekawość :-)
_marta_o_89- to tak jak ja też już bym chciała wiedzieć kto u mnie mieszka, ahhh ;-)
gorgusia- trzymam &&&& wszystko będzie dobrze :tak:
alebur- super, że wszystko dobrze z Maluszkiem, odpoczywaj. :tak:
Ansure- trzymam &&&& wszystko jest na pewno oki i nie denerwuj się to szkodzi dzidzi :tak:
jasminum82- gratuluję wizyty, i dziewczynki :-)
kasieczek- współczuję jak ja słyszę słowo dentysta to zaraz ciarki mi przechodzą po ciele, bleee, ale nie stresuj się myśl o czymś miłym np. o dzidziusiu, ja jak mam jakiś stres zaczynam myśleć o dzidzi i zaraz się uśmiecham sama do siebie :-D

Diabeł (stomatolog) okazał się nie taki straszny:) to co myślałam, że jest początkiem próchnicy to tylko kamień i usuniemy go na jesieni:) do leczenie tylko niewielki ubytek w ósemce - obeszło się bez znieczulenia. A po powrocie maleństwo kopło mnie chyba najmocniej do tej pory - pewno dumne z mamusi:-D

Ryba Cieszę się z Twojej udanej wizyty i gratuluję synka ;)

Szysza super, że wszystko ok - to najważniejsze. Ale te dzieciaczki to wiercipięty :). Jeszcze się zdążysz nacieczyć czy to chłopcem czy dziewczynką. Ja też nie wiem :)

Jumabe cieszę się, że po wizycie wszystko ok

Lenka to super, że po wizycie wszystko ok. Płeć może się wyjaśni na połówkowym ;)

Gorgusia trzymam kciukasy

Alebur dobrze, nże było warto czekać na wizytę. Leż grzecznie i dbaj o siebie ;)

Jasminum to rewelacja, że wszystko dobrze :D Dobrze, że jesteś zadowolona z wizyty. Super lekarz.

Kasieczek do zębologa też trzeba ;) jak mus to mus. Już raz byłam i czeka mnie ejszcze jedna wizyta pod koniec kwietnia.

Ja już mam mega stresa przed jutrzejszą wizytą. Idę dziś odebrać wyniki badań, bo nie wytrzymam do jutra. Mam nadzieję, że nie są gorsze od poprzednich.
Stresuję się, a potem ciśnienie 150/100

szysza jeszcze raz gratki udanej wizyty i zdrowego Dzidzia, a tak przy okazji moglabys sie pochwalic brzucholkiem na watku zdjeciowym:P
zachecam tez inne Wrzesnioweczki do pokazania domku swojej pociechy:)

alebur to jednak bylo warto skoro Malenstwo zdrowe:-)

jasminum ciesze sie z Toba z udanej wizyty i zdrowej Dzidzi:)USG polowkowe robi sie chyba miedzy 18-22 tygodniu mierzy sie wtedy Malenstwo dokladniej niz zwykle, bada narzady czy wszystko dobrze sie rozwija i badanie trwa dluzej, niektore z Nas podgladaja tez wtedy Dzidzie w 3 lub 4 D;)a nazwa tak jak napisalas wziela sie z tego ze jest robione w polowie ciazy;)

gorgusia, Ansure, Kasia P-P &&&&&& czekamy na dobre wiesci:*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry