reklama

Wrześniówki u lekarza.

reklama
Kurcze już teraz sama nie wiem czy dobrze napisałam z tym łożyskiem. Bo ja na początku (jakieś 2 m-ce temu) miałam właśnie nisko i był trochę strach, bo jakby się nie podniosło to leżenie mnie czekało. Na szczęście podniosło się trochę (szału nie ma) ale powiedziała, ze jest z tyłu (chyba :baffled::baffled: już nie wiem z tego wszystkiego) i dlatego przytulanek zakazała. Myślę tylko, że ona tak na zimne dmucha, bo praktycznie od samego początku nam zakazuje. To ma chyba związek z moim poronieniem. Bo jak byłam 1,5 tygodnia temu na połówkowym u innego gina to stwierdził, że łożysko ładne i nic nie mówił

gratuluje udanych wizyt:)

Anmika niestety z lożyskiem jest tak, że do 32 tc moze wariować...

CYNICZNA 30 maja

JOASIA 30 maja usg

zaciskam kciuki za dzisiejsze wizyty

Ostatnio edytowane przez moderatora:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaa! jestem w szoku:szok:

Właśnie wróciłam od lekarza - morfologia, mocz - ok, wody płodowe i serduszko maluszka też. Zapytałam doktora o płeć (wcześniej robiłam prywatnie badanie usg połówkowe na super sprzęcie i wyszła dziewczynka) a Pan mówi że sugerowałby chłopca bo prącie widzi! a moszna dopiero się opuści!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaa!
Przyzwyczaiłam się już do dziewczynki choć na początku chcieliśmy chłopca:rofl:
we wtorek ide prywatnie na usg znow - mam nadzieje że się wyjaśni.

Ale czy ta pupa wygląda na chłopca? (badanie z przed 7 tygodni)
1.jpg2.jpg3.jpg

Kasiaczek ja bym stawiała na synka jednak... szczególnie ta ostatnia foteczka

gratuluję udanych wizyt:):)

ja już mam wyniki morfologii śliczna jest czekam jeszcze na glukozę, ale coś czuję, ze będzie źle...

KASIECZEK nie wiem :D na pierwszym zdjeciu jakby synek ALE ja widze też te słynnse 3 kreseczki jak na dziewczynke :)drugie zdj nie wiem co to jest :P a trzecie to hmm nie widze siusiaka a pipunia hmm...wiesz co nie wiem :D
PAJKAA super:)a czmeu myślisz ze moze byc źle?

EDIT ja widziałam u siebie na początku takie coś jak u ciebie na pierwszje fotce i teraz okazało sie ze bedzie synek :)takze mysle i myśle i może faktycznie u ciebie synek?

reklama
Oj dziewczyny straszycie - ja już tyle różu mam:D Najwyżej będzie czekał na kolejne dziecie:D
nie mogę zebrać myśli z tego wszystkiego - nie wiem jak dotrwam do wtorku!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry