reklama

Wrześniówki u lekarza.

Jasminum nie załamuj się. Będzie dobrze. Nie jesteś jedyna, która ma ten problem. Dieta na pewno pomoże. Skonsultujesz się z diabetologiem i wszystko będzie ok :)
Głowa do góry!!! Przytulam

Fasolka no to będziesz wyrobiona z tymi dzienniczkami, że hej :D ja też powinnam sobie założyć z ciśnieniem zeszycik, ale jakoś nie umiem się zmobilizować, no nie nudzi Ci się ;)

Asiu no trzeba się obserwować. Trzeci trymestr i nie ma żartów :)

Misia ja mam pojemniczek na leki, bo jakbym miała codziennie wykładać na rano i wieczór pastylki :) to wzięłoby mnie coś :D

reklama
zadna mamusia nie wizytuje?

a czy ja bym mogla prosic o zacisniecie kciukow w poniedzialek? idziemy do endokrynologa na kontrol po 3 miesiacach, mam nadzieje ze wyniki sie poprawily...

*martusia*, jasminum82, trzymam kciuki za wizyty :-)
do__ti, ja biorę leki praktycznie cały dzień, isoptin i magnez 3 razy dziennie, fenoterol 5 razy dziennie (po połówce) i jedną witaminkę. Staram się brać o tej samej porze, ale niestety czasem zapominam. Mam pojemniczek na połowki fenoterolu :)

reklama
To ja już teraz piszę że kciuki za poniedziałek &&&

Ja mam glukoze ;)a w środę wizyta i jakoś stracha dostałam...dużo nawet mysle co do tych pomyłek płci :/ nie chciałabym usłyszeć że dziewczynka jednak no nie wiem no jakos mnie tu wystraszyłyście(niektóre):/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry