reklama

Wrześniówki u lekarza.

ja poprosze mocne kciuki na jutro, bo ide na nieplanowana wizyte do doktorka. moze znowu panikuje a moze dzieje sie cos zlego, ale wole to sprawdzic i przy okazji wyniki pokaze.... boje sie jak nie wiem.

reklama
a co sie dzieje?

Ja też jutro wizyta:)

strasznie bolesne skurcze, kłucia po lewej a zaraz po prawej stronie w pochwie, szczypanie. no i ogromny stan zapalny: krwinki biale norma do 12 a ja mam 18,2. neutofile norma 7,4 a ja mam 13,7. monocyty norma 0,900 a ja mam 0,972. hematokryt norma zaczyna sie od 37 a ja mam 35,3. a jeszcze miesiac temu bylo znacznie lepiej...

strasznie bolesne skurcze, kłucia po lewej a zaraz po prawej stronie w pochwie, szczypanie. no i ogromny stan zapalny: krwinki biale norma do 12 a ja mam 18,2. neutofile norma 7,4 a ja mam 13,7. monocyty norma 0,900 a ja mam 0,972. hematokryt norma zaczyna sie od 37 a ja mam 35,3. a jeszcze miesiac temu bylo znacznie lepiej...
oj oj to faktycznie idź jutro !

ide jutro na 12:30 a dodzwonilam sie za uwaga 16 proba [liczylam].

no to nieźle:/

A ja się zastanawiam czy to brzuszek twardnieje czy synuś wypycha?mam z tym problem...tak z 15 minut temu na dole taki twardszy sie zrobił tak napinac zaczęło ale u góry nie był twardy...i teraz nie wiem ...

Jak to jest u was twardniejące brzuszki?

*martusia*to &&& daj szybko zanc po wizycie bo sie bedziemy stresowac

jak bede w domu to dam znac. szukam norm dla ciezarowek ale nie ma nigdzie w calosci tylko pojedyncze wartosci.

Patrysia, mi twardnieje jak za duzo chodze, czasem po przytulaniu, a kilka razy bez powodu. ale nie trwa to dlugo i nie boli, wiec no-spy nie biore. to mi duzo podpowiedzialo: http://fajnamama.pl/twardy-brzuch-w-ciazy/

Ostatnia edycja:
Lilijanna jakie Ty masz zle wspomnienia o glukozie z poprzedniej ciazy? Wypilam to na dwa razy i bylo nawet znosne ale ja to slodkie kocham nad zycie :-P

Jasminum gastroskopia nie jest taka zla juz chyba gorzej przejsc badanie od drugiej strony czyli chyba kolanoskopia. A ja wole miec gastroskopie co miesiac niz raz w roku isc do dentysty ktorego potwornie sie boje

*Martusia za jutro &&&

Martusia tylko słuchaj sie lekarz i dbaj o Was a bedzie wszystko dobrze. Nie smutaj sie bo dzidzia wszystko czuje

Patrysia mnie brzuszek nie twardnieje więc nie pomogę. Ale moze to dzidzia bo chyba jak brzuszek twardnieje to cały a nie pół zresztą nie wiem.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry