Tygrysek1985
Fanka BB :)
Lilijanna nie mam pojecia w kazdmadz razie mam zamiar teraz brac wszytsko dokladnie tak jak kazal bo do szpitala to ja nie chcem
jeszcze raz &&& za jutro
jeszcze raz &&& za jutro
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
lekarz kazał mi pobrać krew na czczo, po 1h i po 2h. Były tez inne ciężarne w laboratorium i miały pobierana krew tak samo. Z tego co czytam w internecie to normalne ze bada sie po 1h i po 2h.
Guzik prawda, żeby właściwie zaobserwować spadek cukru robi się dwa pobory krwi po 1h i po 2h. ;-)RYBA
PO 75 G GLUKOZY MIERZY SIE WYNIK PO 2 H NIE MAM POJECIA PO CO CIE KLULI 2 RAZY WYNIK MASZ LEPSZY ODE MNIE TAKZE BEZ STRESU![]()
Pewnie, że normalne, bo prawidłowe, właściwe i tak powinno się robić.lekarz kazał mi pobrać krew na czczo, po 1h i po 2h. Były tez inne ciężarne w laboratorium i miały pobierana krew tak samo. Z tego co czytam w internecie to normalne ze bada sie po 1h i po 2h.

No to muszę dopytać swojego na wizycie, bo mnie to zainteresowało, na przyszłość w razie wu wiedzieć więcej.Lilijanna nie mam pojecia w kazdmadz razie mam zamiar teraz brac wszytsko dokladnie tak jak kazal bo do szpitala to ja nie chcem