reklama

Wrześniówki u lekarza.

reklama
melduje ze zyje, wcale nie jest tak zle jak sie wydaje ;) juz pisze:
-cisnienie troszke za wysokie ale nie ma powodu do martwienia sie
-szyjka zamknieta i dluga [uff!]
-a ten stan zapalny to przez uplawy [dostalam globulki na 12dni-Macmiror 500 z nystatyna]
-i inne witaminki teraz Femibion 2

jakby sie cos dzialo, mam przyjsc i nie ogladac sie na nic. a i dla swietego spokoju pojsc do internisty z tymi wynikami bo gin nie widzi nic zlego. ide jutro sie zapisac do nowego lekarza, bo tu nie mam co liczyc na zapis do internisty-zostalam uswiadomiona juz.

uff, a tak sie martwilam. ale dobrze ze poszlam :)

ja wlasnie zapisalam sie do lekarza na jutro. moje cisnienie szaleje kiedy jestem przed wizyta, tak sie stresuje zawsze, wiec od tygodnia sama sprawdzam, cisnienie mam w normie, ale puls mam bardzo wysoki, wiec wole pojsc i porozmawiac na ten temat. poza tym od 3-4 dni mam takie dziwne uczucie tak jak sie koncza zebra takie jakby rozpychanie, nie wiem czy to dzidzia tak jest ulozona czy ja juz wariuje , czy tak mi sie poprzesuwało tam wszystko. :(

wiesz co moze dziec Ci tam sie chowa, a boli cos wtedy czy nie? co do cisnienia ja tez mialam dzis wysokie a puls przy I mierzeniu 139 :szok:.

Dziękuje za kciuki :))

U nas wsio ok tylko ja mam lekka anemie gdzie mam brać żelazo na czczo godz.przed śniadaniem :)

*MARTUSIA* dobrze że nic poważnego a tylko infekcja:)

gratuluje udanych wizyt

zaciskam kciuki za pozostale, ale w szczególności za Fasolkę i diabetologa, zeby nie było insuliny:tak:

Martusia super, że wszystko ok mniej stresów kochana

Witam:)
U nas ok dziewczynka dalej pozostaje dziewczynką,morfologia ok w moczu wykryto leukocyty kazał mi brać 3X dziennie po 2 tabletki Uroseptu i pod koniec przyszłego tygodnia powtórzyć mocz,jeśli nie będzie poprawy to mam się do niego zgłosić.Ciśnienie już się unormowało wczoraj miałam 120/70 ale za to od kilku dni mam zawroty głowy.
Kciuki za pozostałe wizytujące.

reklama
Lilijanna skoro tak to ja juz sie nie wypowiadam napisalam jak u nas jest a skoro Ty piszesz ze guzik prawda to widocznie co labolatorium to zwyczaj....

*martusia to super ze wszystko dobrze, a widzisz po co byl ten niepotrzebny stres:*

patrysia to super gratki:*

misiaczek ciesze sie ze wizyta na plus i &&& zeby urosept zadzialal:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry