reklama

Wrześniówki u lekarza.

No ja też jestem ciekawa ile wazy smerfik :)

FASOLKA najwazniejsze że wsio ok a wagą w sumie sie nie przejmuj...nie każdego dzieicątko musi być pulpecikiem:)a po za tym to tylko tyd.różnicy gdzie też nie jest powiedziane że na pewno tyle waży...

reklama
Miałam gości i dopiero mogę się odezwać. Wszystko idealnie oprócz bakterii w wymazie. Ale lekarz kazał się nie martwić,bo przed porodem mam dostać jakichś antybiotyk na to. Kacper waży 1700gr. Spory chłopiec nam się zapowiada. Wymiary ma wszystkie idealne dla 32tc. U mnie wszystko pozamykane. Jestem spokojna. Dzieki za kciuki.

z zoo jest problem na polnej, w swietej rodzinie daja bez problemow i dziewczyny bardz sobie chwala. za polożna placilam 500 zl a bylo to ponad 4 lata temu, ale bylo warto

witam wszystkie mamusie,
ja tez mialam dzisiaj wizte no to tez sie pochwale:-)
moja śliczna mała kruszynka ma 1,17kg w 27tc.. dostalam nareszcie piekne zdjecie buzi, na ktore nie moge sie napatrzec.. Malutka czuje sie dobrze, gorzej z jej mamusią.. ciagle spada mi hemoglobina, zwiekszylysmy dawke tabletek i jak powiedzialam o moim twardniejacym brzuszku to uslyszlam "szpital".. mam to bardzo kontrolowac i jak bedzie czeste to dzwonic bo to nie dobry znak i jak cos to brac nospe, nie masowac.. ma tez tak ktos??

reklama
witam wszystkie mamusie,
ja tez mialam dzisiaj wizte no to tez sie pochwale:-)
moja śliczna mała kruszynka ma 1,17kg w 27tc.. dostalam nareszcie piekne zdjecie buzi, na ktore nie moge sie napatrzec.. Malutka czuje sie dobrze, gorzej z jej mamusią.. ciagle spada mi hemoglobina, zwiekszylysmy dawke tabletek i jak powiedzialam o moim twardniejacym brzuszku to uslyszlam "szpital".. mam to bardzo kontrolowac i jak bedzie czeste to dzwonic bo to nie dobry znak i jak cos to brac nospe, nie masowac.. ma tez tak ktos??

dotykanie czy masowanie nie pomaga a wrecz przeciwnie, skurcze dluzej trwaja i moga byc niebezpieczne. mialam tak raz.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry