Joasia_85
Fanka BB :)
monaliza ja biore po szpitalu dopegyt 3 razy dziennie po 1 tab niezaleznie jakie mam cisnienie i 4 razy na dobe mierze cisnienie zapisuje i teraz moj gin zadecyduje co dalej, co do tabletek mysle ze nie dawaliby takich ktore moga zaszkodzic Malenstwo, ale wiadomo jak nie trzeba lepiej nie brac dlatego pogadaj z ginem i mierz cisnienie moze to tylko gorszy dzien mialas wystarczyl odpoczynek...ale z 2 strony cisnienia nie ma co bagatelizowac i jesli masz mozliwosc to chociaz 2 razy dziennie sobie mierz jakby cos bylo nie tak od razu alarmuj lekarza:*mam nadzieje ze dobre cisnionka sie utrzyma do konca bez tabletek buziole:*
axarai heh mamy podobne odczucia dlaczego Ci ktorzym z Naszych skladek placi panstwo nie moga byc rownie mili co Ci dostajacy kase prosto w lape:/
martusia zadzwon tam i zapytaj dlaczego nie bedziesz miala powiedz ze Cie martwi bo dawno Dziecka nie podgladalas moze cos sie uda wyskrobac...mnie ostatnio na takie blagania wcisneli
kasiaczek wizyta chyba na 100% skoro wsio oki
gratki...
*martusia kciukasy zeby szybko wyniki z ekg sie poprawily, a jak te z cisnienia? ciesze sie ze z usg sie udalo
doti to super wiesci
za 2 wizytki czyli za 4 tyg tak? ciesze sie ze wszystko dobrze idzie
ryba u nas tez jest gaz kumpela mowila ze jej duzo dalo ale nie bardzo ze zmniejszyl bol ale skupiala sie na wdychaniu i wydachaniu tego i na chwilke zapominala o skurczach
takze ja tez jestem za gazem happy
jumabe gratki dorodnej Corci ojjj widze ze juz wszystkim doktorki planuja kiedy Dzidzia wyjdzie ciekawe co mi powie hehe
Merlin super same dobre wiesci gratki ogromniaste
axarai heh mamy podobne odczucia dlaczego Ci ktorzym z Naszych skladek placi panstwo nie moga byc rownie mili co Ci dostajacy kase prosto w lape:/
martusia zadzwon tam i zapytaj dlaczego nie bedziesz miala powiedz ze Cie martwi bo dawno Dziecka nie podgladalas moze cos sie uda wyskrobac...mnie ostatnio na takie blagania wcisneli
kasiaczek wizyta chyba na 100% skoro wsio oki
*martusia kciukasy zeby szybko wyniki z ekg sie poprawily, a jak te z cisnienia? ciesze sie ze z usg sie udalo
doti to super wiesci
ryba u nas tez jest gaz kumpela mowila ze jej duzo dalo ale nie bardzo ze zmniejszyl bol ale skupiala sie na wdychaniu i wydachaniu tego i na chwilke zapominala o skurczach
jumabe gratki dorodnej Corci ojjj widze ze juz wszystkim doktorki planuja kiedy Dzidzia wyjdzie ciekawe co mi powie hehe
Merlin super same dobre wiesci gratki ogromniaste
zreszta gorzej być nie może
więc ja jedyne mogę napisać, ze nie chce otępiaczy podczas porodu... a znieczulenie poproszę tylko w momencie CC
i oczywiście jestem spokojniejsza uf uf uf