reklama

Wrześniówki u lekarza.

Mam wyniki badań:
Glukoza 50g po godzinie wynik: 125
Wyniki moczu:
mikroskopowy osad moczu:
nabłonki płaskie-b. liczne
nabłonki okrągłe- 1-2 w.p.w
leukocyty(liczba)- 5-10 w.p.w
ertrocyty - 2-5 w.p.w
bakterie- b.liczne
pasma śluzu-liczne
Dziewczyny pomózcie czyli co dopadła mnie infekcja:-(

ja tez nie wiem zbytnio ;/ ale jak sa liczne bakterie to infekcja jest. a nablonki plaskie mogly sie wziac z uplawow jesli takie masz. ale najlepiej zapytaj lekarza na najblizszej wizycie. kiedy teraz idziesz?

reklama
misiaczek ja mam bardzo często podobne wyniki, pobiorę kilka dni urosept i już są ok...zresztą od jakiegoś czasu biorę codziennie profilaktycznie z własnej woli, co gin pochwalił ;-)

Misiaczek nie martw się na zapas - lekarz na pewno coś poradzi ;)

oczywiście cały czas trzymam kciuki za dziś
i za jutro &&&&&&&&&&&&&&

Ostatnio edytowane przez moderatora:
wiesz co ja miesiąc temu też tak samo miałam - z niczego niby sie wzięły - po głębszym zastanowieniu raczej z problemów z nerkami i może upałów ... - brałam furagin - ale generalnie mój lekarz miał wtdy średni humor i nic mi nie przepisał więc sama postanowiłam go brać przez tydzień i odstawiłam do tego ciągle piję żurawit i w szczególnie upalne dni to stosuje tantum rosa - z polecenia położnej

Witam ja juz po wizycie. To była wizyta macana tak więc nie widziałam mojej kruszynki slyszałam tylko bicie serduszka. Szyjka 3cm i mocno trzyma. ciśnienie mam 120/60 więc ok. Waga wzrosła o 1,5 kg i łącznie mam + 8kg.

mantezowa wszystko widze u Was wzorowo tylko sie cieszyc:) gratki uadnej wizyty:*

MALEŃSTWO20 ,RISIA ,MISIACZEK18 i za cala reszte &&&&&&&&&
My tez jutro wizytujemy wiec skromnie prosimy o kciuki ciekawe jak gin zareaguje na to ze wyladowalysmy w szpitalu w dniu kiedy poszedl na urlop:/

Misiaczek furagin powinien pomoc:) nie martw sie

kciuki za jutrzejsze wizyty

JOASIA 31 lipca

MALEŃSTWO20 31 lipca godz.8:00

MISIACZEK18 31 lipca godz. 15:00

reklama
My juz po wizycie. Miałam ktg- wyszło dobrze, żadnych skurczów. Szyjka 4cm, zero rozwarcia. A Antoś ma już 2400g i rozwija się prawidlowo, wszystko jest w porządku :) Łożysko ok, wody ok, przeplywy ok :) Ja przez ostatni m-c nie przytyłam ani grama - dieta cukrzycowa jednak ma swoje zalety :) Cieszymy się, że wszystko dobrze. A nastepna wizyta za 3 tyg. bo lekarz idzie na urlop.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry