Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jasminum kciukasy zebyscie w 2paczku rozpoczely wrzesiena donoszona jest od ktorego tc bo widze ze my tak samo chodzimy tez juz jestem spakowana tylko jeszcze ciuszki nie poprane oby Nasze Corcie daly Nam czas wszystko dopiac na ostatni guzik
![]()
Hmmm, ale nie wiem czy u każdego tak samo, bo może wymiary maluszka też są brane pod uwagę. Ale na szkole rodzenia też położna mówiła, że po 37 już jest bezpiecznie i w książce też wyczytałam, że dzieci urodzone po skończonym 37 już nie są uznawane za wcześniaki tylko za urodzone w terminie. Więc jeszcze 2 tygodnie musimy wytrzymać, co :-)najmniej. Ale ja tam mogę chodzić nawet do 22 września, jak nic mi nie będzie doskwierać.
myslalam ze dobije do jakis 18-20-a tu taka niespodzianka ... he he
powód wsio bylo ok tylko cały dzień dziwnie brzuch napięty i te obfite upławy przez ostatnie dni ...pojechaliśmy z mężem do kina przed seansem byłam w toalecie - wszystko ok, po seansie siadam na kibelku i tam zielony upław ???? nie jakoś dużo tylko tak delikatnie i taki bardziej jasno zielonkawy - no więc spanikowaliśmy i pojechaliśmy na IP tam od razu podpięto mnie pod ktg - wynik dobry, na fotel Pani popatrzyła że teraz wydzielina ok biała, później zrobiła mi szybkie usg żeby zobaczyć ile mam wód i uznała ze dużo - więc wróciłam do domu że wszystko ok .. no i stwierdziła jak jej pokazałam wkładkę ze to może kwestia tego jak sie akurat zabarwiła wkładka