demetrios
Fanka BB :)
Gosia gratulacje
))
Ja też uwielbiam się wpatrywać w te czarno - białe fotki
))
Ja też uwielbiam się wpatrywać w te czarno - białe fotki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam i za razem żegnam niestety w 12 tyg czyli teraz na wizycie okazało się że moja dzidzia nie żyje od ok 3 tyg. teraz jestem już po indukowaniu poronienia pod narkozą. To już drugi raz więc dzidzia poszła na badania genetyczne i my też będziemy badani dlaczego tracę dzidzie. Żegnam i mam nadzieję że już nie długo będę mogła znów cieszyć się z ciąży pa pa
ps. nie piszcie do mnie ja już nie będę tu zaglądać to zbyt bolesne pa
Bardzo mi przykro Matik ;-( [']Witam i za razem żegnam niestety w 12 tyg czyli teraz na wizycie okazało się że moja dzidzia nie żyje od ok 3 tyg. teraz jestem już po indukowaniu poronienia pod narkozą. To już drugi raz więc dzidzia poszła na badania genetyczne i my też będziemy badani dlaczego tracę dzidzie. Żegnam i mam nadzieję że już nie długo będę mogła znów cieszyć się z ciąży pa pa
ps. nie piszcie do mnie ja już nie będę tu zaglądać to zbyt bolesne pa