• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

izabela352. Ja też Adaśka ubieram tylko w samo body i rajstopki. Sorki, że się Wam wrąbałam w pogaduchy, ale jestem "świerzynka" i też chcę z Wami pisac. Nie obrazicie się.

reklama
Ja ubieram Filipka w body z krótkim rękawkiem i na to koszulkę, a na dół-spodenki i skarpetki-im cieńsze tym je trudniej ściągnąć 2 ząbkami hihihi :) bo maja zazwyczaj lepsze ściągacze. Druga wersja to zamiast spodenek-rajtuzki, ale trudniej je się naciąga, jeśli maluszek planuje w tym czasie przewrócić się na brzuch-a planuje zawsze ...:P

Atru napewno wszystko będzie ok. poleżycie kilka dni dadzą odpowiednie leki i po kilku dniach wrócicie do domku. wiem że ci smutno bo też niedawno leżalam z malym w szpitalu więc Cię rozumiem.Bądz dobrej myśli. Trzymam kciuki.

Agulka pisz śmiało :-)

Tygrysiątko to ja zawsze rajstopki ubieram Kubalce tak, że biorę małego na kolana do siebie przodem i mu zakładam najpierw jedną nogawkę póxniej drugą, a potem odwracam małego na brzuszek i naciągam na pupke :)

Uciekam Kuba się obudził.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry