Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-)
bo takie male sa chyba szybciej 'rozpatrywane' nic nasze:-)
...ale jak pisalam wczoraj - jesli zwieksze porcje to dziecko jest wesole, samodzielne, nieabsorbujace i ladnie spi. A jak go 'glodzilam' bo wydawalo mi sie ze tyle powinien jesc(wg norm) to, moze pamietasz? terrorka, placz i histeria. Ja tez nie jestem za przekarmianiem ale schylilam troche glowe w pokorze;-) bo widocznie moje dziecko tyle potrzebuje:-)
:-)Musisz to wkleic do Edycji Podpisu!spróbuję późnjej bo mały szaleje, dzięki na razie za pomoc

He, he, dzięki. Ale sama nie spodziewałam się, że będzie to tak szybko.Życzę szybkiego powrotu Tymoteuszka do domciu.
Ale ja się cieszę. Na oddziale syf, że aż głowa mała, ale nic dziwnego - funkcjonuje tylko połowa oddziału, bo reszta w remoncie. A ile maluszków leży...

Spotkałam nawet swoją koleżankę z paczki, która trafiła wczoraj na oddział ze swoją półtoraroczną Amelką, bo mała z niewyjaśnionych dotąd przyczyn wysoko gorączkuje.