• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

justyna- u nas jest to samo. maly jak widzi tate to az piszczy! ostatnio sie nawet rozbeczal jak M wyszedl z pokoju.
klavell- moj piotrek tez zawsze spal 3* po 30-45 minut a od kilku dni spi dwa razy po 1,5-2 godzin. moze to taki etap w rozwoju?

reklama
no mam wszystkie posty na trym wątku poprostu mistrzostwo świata tyle piszecie

justynka nuśka ja tez nakładam na wiki tyle ubrań bo ja ją ostatni kłade na podłodze a mam panele a z kocyka to mała szybko zmyka więc by marzła
chciałam wam wczoraj napisać że mała zasneła mi na wykłądzinie u szymka po 18 nie ukąpana i przebrałam ją szybko w piżamkę umyłam na sucho (gąbeczkom wrażliw miejsca) przewinełam i dałam mleczko przez sen i spała do 5 30

Staśkowi wychodzi 3 ząb, górna prawa jedynka: wysypka, duuużo śliny, pomacerowana buziuńka, brak apetytu, marudny, zobaczymy jak będzie dziś spał. Viburcol jak dostanie to od razu za przeproszeniem wysrywa, więc nawet nie będę mu go aplikować.

Klaviel - to pewnie potrzebuje więcej snu. Jak to mowia, jak dziecko spi to rosnie.
Justyna - e o zadowalaniu meza, to juz tutaj zostalo dorobione :-D tego mi nie opowiadala. Ja tez Staska ubieram w body z dlugim rekawem i na to bluzka z dlugim rekawem, rajstopki i skarpetki na te śmierdziuszki :laugh2: U nas temperatura w domu to 20 st. Na spacer nakladsam mu spodenki i kamizelkę i taki dosc lekki kombinezonik. Muszę kupić wiosenną czapeczkę.
Co to jest sportka? Swoją drogą ten twoj facecik to komunikatywny człowiek juz!
Tygrysku - Dzieci ze skazą nie mogą jesc przetworów na bazie mleka krowiego. Czasem jest to tylko lekka nietolerancja białka krowiego i wystarczy jak dziecko spozywa je troche rozbite - jak to jest np. w Bebilonie Pepti, ale niektore dzieci i z nim mają problem więc wtedy piją rozbite na małe cząsteczki białko krowie jakie jest w Nuramigenie, albo mleka na bazie białka sojowego - Bebilon Sojowy, Humana SL, Bebiko Sojowe.
Dobrze jest kiedy szybko sie zareaguje i przejdzie na odpowiednia dietę, bo z lekkiej nietolerancji moze to przeksztalcic sie w regularną skazę białkową i wtedy jest ciężej, moze dłużej trwać, dziecko moze uczulac nawet białko kurze.
Hruda - ja się nie obrazam tak łatwo :dry: podstawa to trzeba chcieć mnie obrazic. Nie wiem jak tam u nich z przyrostem naturalnym, myslalam zawsze ze kiepsko, bo maja tak przyjazna polityke imigracyjna i prorodzinna.
Luandzia - miłego, urokliwego wieczoru, wspaniała niespodzianka.
Nuśka - dziękuje za wsparcie, za tydzien wracam i idziemy do Ikei połazić i po okolicznych sklepach i mi sie nie wymigasz! Jakos mi sie cos w tym moich nielicznych szarych komorkach kolacze - cz Ty wracasz niedlugo do pracy?
Atru - mam nadzieje, ze u Was sytuacja sie przejasnia.

Tygrysku snilo mi sie ze urodzilam Wiki - jako siostre Stasia, byla bardzo grzeczna, ladna i miala po urodzeniu te wloski czarne i nabralam ochoty na coreczkę.
:-):-):-):tak::tak::tak::tak:

życze z całego serducha takiej córci, no jak na razie bo nigdy nie wiadomo co będzie później

pytając co można dawać do jedzenia takiemu maluchowi miałam na myśłi odatkowe jedzonko, bo że specjalne mleko to wiem, at ten mały to mało pijał mleka i raczej szukam inspiracji na dodatkowe jedzenie a w tej kwestii to chyba Atru by mi chyba pomogła

Tygrysku snilo mi sie ze urodzilam Wiki - jako siostre Stasia, byla bardzo grzeczna, ladna i miala po urodzeniu te wloski czarne i nabralam ochoty na coreczkę.
No to pieknie...bo ja dzis tez wysnilam coreczke..tzn Stas przerodzil sie w coreczke:baffled: i miala okolo 4 lat...i szlam z nia przytulona kolo mojego bloku bo pierwsza wiosenna burza nadciagala:-)

Atru trzymam kciuki!!!!!! Bądź dzielna Kochana!!!! Pomodle się o Twojego Tymusia :tak:

Hruda podejrzewam, że to alergia bo te krosty swędzą mnie i mam to po raz pierwszy .... bo w zasadzie po raz pierwszy uzyłam kremu Nivea Soft. Tak to uzywałam Dove lub z Avonu ---- wiem jaki jest Twój stosunek do kremów z tej firmy więc proszę nie bij :-D ale serio po nim nic nie miałam. Cera jak pupa niemowlaka.

Agulka cieszę się, że Ci się udało wkleić :-D

Izabella jak ja Ci zazdroszczę tych kochanych słów z ust Twoejgo dzieciatka "mamama" hmmmm coś pieknego!!!!!:-)

A ja byłam dziś u mamy odpoczełam troche od całego tego zamieszania. Kubuś jak widać czuje się już lepiej. Radosne dziecko, czasem pociągnie noskiem :dry: sama nie wiem. Jednak wyszłam dziś na dwór bo aż grzechem było siedzieć w domu taka była piekna pogoda. Mały trochę pospał na dworze. A ja się dotleniłam i odpoczełam. Jak ja tęskniłam za taka pogodą.

Ok uciekam lać wodę do wanienki pora kapieli :laugh2:

Eee dziewczyny to wy fajne sny macie!!!
a ja robie sobie dzis wieczor na BB tylko zjemy z mezem wezme prysznic i sie tu pojawie z Karmi Poema mam nadzieje ze sama nie bede...

reklama
Fajnie macie z tymi nockami na BB :-( moja zarwana noc na BB łączyła by się z brakiem snu w dzień :-( i wtedy by była tragedyja bo padałabym na mordkę:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry