reklama

Wrześniówkowe mamy

Teraz pora na moje JUUUUPIIII!!!
J wrocil wlasnie..i jutro rano jedziemy do Londynu! powspominac stare dzieje, slodkie dzieje, tam gdzie sie pokochalismy! teraz ze Stasiem! Jedziemy na noc, ktora spedzimy w hotelu!!!!! fajnym hotelu Hurrra...to taki prezent rocznicowo-urodzinowy! wiec swietujemy...juz teraz! sacze whiskey z cola...oj mezulkowie nie sa tacy zli;-):laugh2::laugh2:

reklama
Nuśka - dziękuje za wsparcie, za tydzien wracam i idziemy do Ikei połazić i po okolicznych sklepach i mi sie nie wymigasz! Jakos mi sie cos w tym moich nielicznych szarych komorkach kolacze - cz Ty wracasz niedlugo do pracy?
.
Miałam wracać do pracy 15 kwietnia ale idę wypisać urlop wychowawczy na pół roku więc do pracy wracam we wrześniu:-) o jak dobrze jeszcze to lato posiedzę w domku z moim skarbem:-):-)

A mój niuniuś po całym dniu przebywania w parku padł jak stare sto złotych:-):-D:-D I mamusia idzie w ślady swej pociechy bo już ledwo na oczy patrze i marze, żeby nogi wyciągnąć. Pozdrawiam serdecznie wszystkie mamuśki i miłego pisania.papa
Bój się Boga dziewczyno nie tak wcześnie;-);-):-D:-D:-D:-D ktoś musi synka wychować:-):-):-):-):-):-)

Teraz pora na moje JUUUUPIIII!!!
J wrocil wlasnie..i jutro rano jedziemy do Londynu! powspominac stare dzieje, slodkie dzieje, tam gdzie sie pokochalismy! teraz ze Stasiem! Jedziemy na noc, ktora spedzimy w hotelu!!!!! fajnym hotelu Hurrra...to taki prezent rocznicowo-urodzinowy! wiec swietujemy...juz teraz! sacze whiskey z cola...oj mezulkowie nie sa tacy zli;-):laugh2::laugh2:

Gratuluje Hruda super to sobie powspominacie i może ten sen o córci się spełni;-):-):-):-):-):-)
A mężowie czasami są kochani mój mnie dziś też zaskoczył przychodzę do pokoju a na stole leży pakiet na SPA i to tak bez okazji żebym się odstresowała (miałam wczoraj kiepski dzień i chyba mu się mnie żal zrobiło) ale fajne że zdarzają się jeszcze takie niespodzianki i to prawie 7 lat po ślubie:-):-):-):-) tak więc Hruda masz racje mężowie nie sa tacy źli:-):-):-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry