• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Dziś piękna pogoda byla więc trzeba ją bylo wykorzystać bo podobno od wtorku zaś ma być ochlodzenie.
ATRU- cieszę się że jednak wypuścili was do domu i mam nadzieję że maleństwo wyzdrowieje.

O pogodzie to wy mi nawte nie mowcie tak mnie on denerwuje normalnie nie wiadomo w co siebie i dzicko urac jak sie na spacer idzie...
a ja zamienilam jednak karmi na martini ze spritem:)))
tk w ogole to jutro jedziemy bilety kupic i hotel zarezerwowac...hihi...ciesze sie... juz doczekac sie nie moge...

Harsharani jak zrobić , żeby u mnie na dole w podpisie też wyświetlało się Drzewko Igora bo ja wkleiłam link i mi się stronka pojawia a jak to zrobić żeby było tak jak u Ciebie oczywiście jeśli pozwolisz tak papugować bo jak nie top zaraz usuwam.

reklama
klavell- najlepsza jest bloga niewiedza :-)

ale sie glodna zrobilam po przepisach larci... i jak tu teraz isc spac z burczeniem w brzuchu :-(

wasze maluchy tez puszczaja tyle bakow przez sen??? moj w dzien tak nie pruje jak w nocy :laugh2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry