reklama

Wrześniówkowe mamy

A ja znowu na szarym końcu:-(
Chyba rozkłada mnie przeziębienie. Już wczoraj jakoś tak dziwnie się czułam. Gorączki nie mam,ale czuję tak dziwnie w oczach i boli mnie gardło i katar mam. Nie wiem co mam wziąć. Pewnie nic nie mogę:wściekła/y:

reklama
Tygrysku - oj kochana...i zo to cie luuubie...ja tez mam...nie haaallllo
Larcia - a badz! super zolza! taka zolza ze mu oczy zbieleja...moj mnie tez wlasnie wnerwil...zolzowacieje, i dobrze mi...i mu! hehhehe

Stanisław juz nie powtórzył swego wyczynu przespania całej nocy, trudno.

Klaviel - ale sie usmialam, glowa Cie dziś nie boli?:-D:-);-)
Hruda - sie wie, że się pamięta o kolezance z Trojmiasta, ale ze kolezanka daleko od Trojmiasta to se radzimy. Życzę cudownego dnia, wieczoru i nocy. Mam nadzieje, ze J juz nie podskakuje i nie bedziesz musiala byc dzis zołzą.
Luandzia - pewnie po romantycznym wieczorze romantyczna noc nastąpiła, co. A dzis od rana głowa w chmurach :laugh2:
Nuska - no cholera te cudze chłopy - jeden kupuje pakiet spa, drugi zabiera na wycieczke sentymentalną, trzeci na kolację, moj maz to wogole nie romantyczne zwierze :baffled:. Wsrod wielu zalet to domyślność jest w zaniku :laugh2: A gdzie idziesz na to spa, bo moze cholera sama se zrobię niespodziankę. Jakby do Gdyni to mogly bysmy sie razem spamować. Ale fanie, ze do wrzesnia nie pracujesz! Jupi!
Tygrysku - a ja se pozwole swoje trzy grosze wtrącic w sprawie jedzenia dla skazowca, a co. No wiec uwazam, ze dziecku trzeba mleczko przemycać. Moj Stasiek tez nie nalezy do tych dzieci co tak rach ciach wszystko zjedzą, z piciem mleka jest średnio. Więc do obiadku dodaję 60 mleka z kaszką "Misiowy Ogródek", deserek podaję jako kaszkę owocową na mleku z dodatkiem przecieru owocowego. Dziecko ze skazą może jeszcze jesc Sinlac (taka jakby kaszka, przepyszne z przecierem owocowym), ktory jest bardzo smaczny i dzieci go lubią, ale oprócz tego mleczko musi być. A jakie oni mleko podają? Bo jesli to Nurtamigen, to moze dobrzeby zmienic na jakies smaczniejsze i problem sam sie rozwiaze?

Dobra maruda sie wlaczyla Staskowi, narka.

Dzień dobry. Jestem jeszcze wśród żywych-postanowiłam jednak nie wyciągać tych nóg w tak młodym wieku:-D. Wpadłam tylko powiedzieć cześć i uciekam do porannych obowiązków. Jeju jak ja wam zazdroszczę takich nocnych nasiadówek- u mnie godzina 21 i odlot:baffled: Ale za to od 3 rano nie sypiam:szok::szok: dzisiaj przez gorączkę maleństwa, a w pozostałych dniach przez tatusia, który chodzi na 3h do pracy:dry:. Oj idę do mojego maleństwa bo maruda jest dzisiaj przeokropna:no::no:.papapa

Witam witam :ninja2:

Co do tego tyrana i tej biednej dziewczynki .... bez komentarza!!!! Coś okropnego!!!!! :growl::growl::growl:

Hruda, ale fajnie powspominacie hmmmm pozazdrościć :laugh2:

Co do miłosnych uniesień u Nas od pewnego czasu SUSZA!!!! Jak na Saharze :dry: choć podejrzewam, że i tam jest przytjemniej :yes: ostanio padam na ryjek o 20 po 20 i od razu usypiam. Nie mogę się wyspać choć śpie od 20 do 6.30 :oo: nie mam pojęcia o co kaman.

NIE MÓWCIE TYLKO O OCHŁODZENIU bo normalnie się posiekam!!! Mam już dość tej bezpłuciowej pogody!!! Ma być wiosna i koniec.

U Nas .... hmmm sama nie wiem wydaje mi się, że katar się nasilił :dry: bo 1. zaszkodził mu wczorajszy spacer;
2. choroba zaczyna wyłazić i dlatego objawy się nasilają

Atru jak tam u Was???? Jak Tymuś się czuje????

Witam z rana weekendowo...
moje dziek chyba nie moze w dzien tak dlugo spac bo potem w nocy marudzi:(((
My z Ü juz po sniadnku zaraz sie ubieramy i na solaium chce skoczyc i bilety kupic
Carioca glow nie boli cale szczecie...

Witam. U nas noc jak zwykle, ale :szok: szok, mały spał dziś pół godz dłużej czyli do 5:30. Maruda od rana, bo chyba zęby idą. Sprawdzałam mu, ale nic nie widac, tylko wszystko do buzi wkłada, tak jak wszystkie bobaski. Pogoda u nas na Pomorzu już zepsuła się. Nadciągają ciemne chmury, ze spacerku dziś klops:sorry2:

reklama
Nuśka a co to za samochod???
Randka sie udala (musze sie troche pochwalic bo to pierwsza od wiekow) ide spac dobranoc:-)

Lundzia na zamkniętym wkleiłam fotkę a samochodzik super poleciła mi go mała-gorzatka jej córcia ma taki.

Witam. U nas noc jak zwykle, ale :szok: szok, mały spał dziś pół godz dłużej czyli do 5:30. Maruda od rana, bo chyba zęby idą. Sprawdzałam mu, ale nic nie widac, tylko wszystko do buzi wkłada, tak jak wszystkie bobaski. Pogoda u nas na Pomorzu już zepsuła się. Nadciągają ciemne chmury, ze spacerku dziś klops:sorry2:

A skąd jesteś dokładnie?

Nuska, Carioca - o mnie tez pamietajcie, ja tez chce sie z wami spotkac! Moze byc Ikea, bede do dyspozycji po 21 kwietnie dopiero ale mam nadzieje uda sie nam zorganizowac wspolny wypad!:-):tak:

Pamiętamy pamiętamy tylko Ty narazie wybyłaś z Bolandi;-);-);-) a i jeszcze Maraniko jest z okolic:-)

Super romantycznie jest zwlaszcza ze chyba zlapalo mnie jakies rota-cos
Oj współczuję to paskudztwo wymęczyło mnie dwa tygodnie temu i cały tydzień miałam do d...:-(:-(tak mnie trzymało oby to nie było to.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry