Stanisław juz nie powtórzył swego wyczynu przespania całej nocy, trudno.
Nuska - no cholera te cudze chłopy - jeden kupuje pakiet spa, drugi zabiera na wycieczke sentymentalną, trzeci na kolację, moj maz to wogole nie romantyczne zwierze. Wsrod wielu zalet to domyślność jest w zaniku
A gdzie idziesz na to spa, bo moze cholera sama se zrobię niespodziankę. Jakby do Gdyni to mogly bysmy sie razem spamować. Ale fanie, ze do wrzesnia nie pracujesz! Jupi!.
O to Staś tak jak Igor postanowił dać mamie jedną wolną noc a tylko jedną żeby mama przypadkiem się nie rozleniwiła;-);-)
A na SPA idę do Faltomu w Rumi tam gdzie najbliżej (mieszkam blisko z domku to około 7 minut) Ale myślę że jeszcze możemy się umówić jak się spotkamy:-):-) bo spotkamy się na pewno prAwda?

. Wsrod wielu zalet to domyślność jest w zaniku
A gdzie idziesz na to spa, bo moze cholera sama se zrobię niespodziankę. Jakby do Gdyni to mogly bysmy sie razem spamować. Ale fanie, ze do wrzesnia nie pracujesz! Jupi!.
:-)
Dobrze,że mam w koszu pod wóżkiem folię,bo byłoby nieciekawie. Padało może z 10 minut,ale kapało ze mnie. Więc ze zdjęć nici. Może jutro się uda. Jak na złośc teraz jest ładnie,ale już nie idę! Dzwonił S,moja ulubiona pizza jest amknięta
Ale będzie pszny kebab