reklama

Wrześniówkowe mamy

Cześć dziewczyny.
Zasiadłam do neta z chęcią popisania ale coś straciłam wenę-mam delikatnego doła i odechciewa sie wszystkiego. Było tak dobrze, był plan za rok, góra dwa lata własny kącik. I tak by było, ale nikt sie nie spodziewał, że pogoniony przez żonę szwagier wróci na mamusiny garnuszek (czyt. do mojej tesciówki). I nie wiem jak długo wytrzymam-bo najgorsze jest to ze teściowa nie pozwala zrobić z nim porządku-bo on nie ma dokąd pójść. uściślę troszkę- szwagier to jest pie******ny alkoholik, menel i wszytko co najgorsze:growl:.Nie szanuje kompletnie ani własnej matki, ani pozostałych domowników nie wspominając już o czyjejś pracy -nalezę do osób mających jobla na punkcie sprzątania- i jak ktoś mi syfi to mnie ku***** bierze:angry::angry::angry::angry::angry:
Wiecie co, idę poczytać wasze posty, może nie będę myślała.

reklama
Nowy temat.

Czy Wasze pociechy słuchają piosenek dla dzieci. U nie na okrągło lecą. Maja dobrze nie umiała mówic a już śpiewała. Zobaczymy jak Adaś sobie z nimi poradzi.

Ja też puszczam Filipkowi piosenki-dla przedszkolaków i kołysanki.Póki co słucha ich i ewentualnie mówi : "ba!":tak:
gagulec nie wiem jaki masz charakter, ale jakby mi ktoś nadepnął na odcisk i mnie nie szanował to ustawiłabym gościa do pionu,:wściekła/y: a jak teściowa nie lubi być szanowana to niech sobie na to pozwala...

Dzień dobry

A ja wstałam dziś o 10,20:szok: a taki śpioch jestem a mój synuś jak nigdy jeszcze śpi tzn. mieliśmy mała przerwę na mleczko o 6,30 i 9 ale jakos udało nam sie jeszcze zasnąć. Ale się wyspałam a teraz nie chce mi się zabrać za sprzątanie:-( a tki mały leń mnie dopadł.
O słyszę moje słoneczko chyba się budzi lecę do niego pa pa do później:-)

Dzien Dobry Bardzo wszystkim!!!
Dzień dobry

A ja wstałam dziś o 10,20:szok: a taki śpioch jestem a mój synuś jak nigdy jeszcze śpi tzn. mieliśmy mała przerwę na mleczko o 6,30 i 9 ale jakos udało nam sie jeszcze zasnąć. Ale się wyspałam a teraz nie chce mi się zabrać za sprzątanie:-( a tki mały leń mnie dopadł.
O słyszę moje słoneczko chyba się budzi lecę do niego pa pa do później:-)
Nuska, ja mam tak co dzien...dlatego jestem wyspana i wypaczeta, Hruda-Marianna moze bezkarnie buszowac z wami po nocach:laugh2:

Witam :-) wpadam się przywitać i uciekam.

Wpadnę koło lub po 13 na razie lecę zmienić pieluszkę Kubalce bo kupke zrobił :-)

Co do Ani to rzeczywiście trudno wyciągać wnioski po jednym razie, ale to wyglądało strasznie!!!! :-(

Mój maluch uwielbia słuchać i oglądać Baby TV :laugh2: super program dla dzieci od 0 do 3 lat :laugh2: mnóstwo piosenek i kolorowych stworków.

A i ja również zrobię napis "drzewko Kubusia" :dry::-D

ja polecam Raimonda Lapa. Mam wszystkie plyty (jak ktos chce to na maila:P dlugo potrwa, ale co mi tam:P)

troszke wqrwiajace po pewnym czasie dla doroslych, ale wiem, ze Olo je uwielbia.

No i jeszcze zdarza sie nam zasypiac przy utulankach Magdy Umer i ..matko..jak on sie nazywa.. spiewal 'Miedzy cisza, a cisza..'.. Turnau! Hehe..
Ja je strasznie lubie z kolei i mecze Olafa moim spiewem czasami.

ale wam zazdroszcze. ja sie ciesze, jak mi Olo sie budzi o 7..bo 5, 6 to norma.. A kiedy mial inaczej.. jakos do 9 spal..

reklama
Hrsharani a te piosenki ktore polecasz to dla dzieci sa???
jak tak to sobie sciagne
kolysanki turnaua tez mam super sa....
fajne tez sa piosenki BebeLilly fasolek majki jezowsiej smerfy
ktorej nie przesylalam a chce to z checia przesle tylko podajcie maila i jakie piosenki chcecie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry