Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
(to chyba te sławetne niepokoje w ciąży;-)) Wiem, że w Waszej sytuacji mogą te słowa wydać się pustymi, ale z czasem powolutku wszystko sie ułoży. Jak dojdziecie do momentu spłacenia chociażby karty to już jeden wydatek będzie mniej i tak powolutku do przodu. Poza tym tak sobie myślę, że jak pojawi sie wnusio czy wnusia to podejście taty zmieni się diametralnie i zobaczysz, że sama pod tym względem go nie poznasz, podejrzewam, że będzie chciał jej/jemu nieba uchylić i na pewno Wam pomoże jeśli będzie taka potrzeba. Nie martw się na zapas, będzie dobrze no i na wyprawkę dorzuci się Romek tysiaka:-) (swoją drogą przepraszam wszystkie wielbicielki tego pana, ale ja osobiście nie cierpię tego osobnika
)
Ot gospodarność;-) Ale jak dla mnie to mogą kupić sobie nawet odrzutowiec jeśli to ich uszczęśliwi:-) Jakoś nie przywiązuję zbyt dużej wagi do przedmiotów:-) Byleby być kochanym i szczęśliwym no i otaczanym przez dobrych ludzi.