Justyna na zamkniętym dziewczyny podały imiona i nazwiska i tak później jedna od drugiej po zdjęciach poznajemy:-):-) wejdź na zamknięty podaj imię i nazwisko to Ci wyślemy zaproszenie:-)Jak znajdujecie się na NK??
reklama
śliczne justynka te buciki
ale jestem wypompowana, w pracy musiałam zostać dłuzej potem wyprawa z dzieciarnią do szczecina (tesco, castorama no i musowo kfc) masakra
jutro popisze z wami na bierząco
Tylko nie za dużo ;-)

Dobrej nocki życzę pa pa
Witam się z kawusią na odpoczynku,bo poćwiczyłam sobie fitness
Kupiłam w Biedronce zestaw herbatek z plytą i sobie ćwiczę z Olą jak mały idzie spać
Tylko teraz nie wiem jak będzie z wagą,bo się popsuła
Kupiliśmy wczoraj fajny rowerek w Biedronce dla Olki za niewielką cenę(w porównaniu do sklepu sportowego to około150zł.mamy w kieszeni)
No pewnie
Jestem na tak
Do Zgorzelca też bym miała jakieś 3,5 godzinki,ale gdybym miala jakieś EURO to czemu nie
Ja narazie zmykam łazienkę posprzątać dopóki dzieciak mi śpi;-)

Etka, to dobrze, że się nie gniewasz;-)Ja do Karpacza mam jakąś godzinkę autobusem, troszkę szybciej samochodem, no i jak jedziemy przez Czechy to jeszcze szybciej. Moja ulubiona trasa to dojazd do Świeradowa, potem przez stok izerski, popas w Chatce Górzystów i albo przez Orle do Jakuszyc albo górkami od Szklarskiej i stamtąd do Zgorzelca autobusem. Albo zaczynamy w Szklarskiej i idziemy czeskimi szlakami do Karpacza. Na jakiś piękny weekend rzeczywiście można byłoby się umówić w Karpaczu z rodzinkami.
No pewnie

Ja narazie zmykam łazienkę posprzątać dopóki dzieciak mi śpi;-)
dzien dobry!
Widze ze juz forum tetni zyciem...ja tez tetnie od 5 rano
. I nie dlatego ze synalek byl marudny czy placzliwy tylko po prostu spimy z nim w pokoju a wiadomo kazdy mruk z lozeczka obudzi czujengo rodzica...wiec basta.
Przeorganizowalam liste prezentow na chrzciny i kupujemy meble dla Stasia a my prznosimy sie do...jadalni. W UK przeciez spalismy osobno a tu w domku to pewien klopot bo pokoje sa przechodnie...ale nie ma rady. Pelna ewakuacja
...dla spokoju bobaska i malzonkow.
Justyna - sliczne pantofelki
Doris - no tak, jestes w UK...ale ja tez mieszkam w bloku nr 3

Widze ze juz forum tetni zyciem...ja tez tetnie od 5 rano

Przeorganizowalam liste prezentow na chrzciny i kupujemy meble dla Stasia a my prznosimy sie do...jadalni. W UK przeciez spalismy osobno a tu w domku to pewien klopot bo pokoje sa przechodnie...ale nie ma rady. Pelna ewakuacja

Justyna - sliczne pantofelki
Doris - no tak, jestes w UK...ale ja tez mieszkam w bloku nr 3

Hejka, jestem ciemna chyba bo nie wiem hak wejsc na zamknięte.
Widzę że też jesteś od marca więc myślę że czas i na Ciebie byś mogła wejść na zamknięty;-)
Dziewczyny proszę o pozytywne rozpatrzenie

Asiek i Agulka

majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Jestem za.Widzę że też jesteś od marca więc myślę że czas i na Ciebie byś mogła wejść na zamknięty;-)
Dziewczyny proszę o pozytywne rozpatrzenie
Asiek i Agulka![]()
reklama
Podziel się: