reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Czesc dziewczyny rzeczywiscie dzisiaj tutaj straszne puchy .Nas prawie dzisiaj nie bylo w domu "sprzedalismy" Zuzke prababci i pojechalismy na zakupy:-) Omowilismy z malarzem kwestie przemalowania pokoju Zuzi :-) i kupilismy jej nowa lampe do pokoju super wyglada jak taki balon do latania:tak:.
Atru jak pojedziesz na to wesele koniecznie musisz wpasc na kawe moze do tego czasu dorobimy sie juz jakis mebli....
Kapalismy dzisiaj Zuzie w tym krzeselku do kapieli i super:tak:(fliper) siedziala w wannie dosc dlugo i kopala sobie nozkami i bawila sie zabawkami (jej ulubiona to taka ksiazeczka zmieniajaca kolor chyba z campola) bez krzeselka byloby trudno bo mala nie moze sekundy usiedziec spokojnie no i chyba kregoslup by mi pekl

Witam i ja.
Blimka pochwal sie jak zakupy.
My dzisiaj odrobinę zaszaleliśmy i o godzinie siódmej łaziliśmy z małym po parku- u nas normalnie o 19 mały juz kąpany jest. Ale było tak przyjemnie na dworze, ze szkoda było wracać do domu. A teraz mogę sobie poczytać spokojnie wasze posty bo mam wolnego kompa- tatuś został na nasiadówie i "łódeczkę" próbuje:-D Ale będzie jutro sushi:-D

W tez wziol dzisiaj Zuzke na pole o 18.45 ale tylko na 15 minut tak na raczkach ja ponosil czesto tak robi Zuzi sie wtedy chyba lepiej spi:-)

klikam tu caly czas ale jestem tak glodna, ze myslec mi sie nie chce :baffled: czekam az M wroci z pracy i mi cos upichci :-D bo u mnie pomysla brak a jak pomysle znowu o kanapkach to mnie bleeeeeee

A ja będę sie z Wami zegnać bo po 1)coś mi sie komp zamulił:angry::angry::angry: po 2) oczy mi padają po 3) spróbuje obejrzeć chociaż kawałek filmu.Dobranoc.

Kochane
wpadlam do Was zeby sie pochwalic :tak:

W koncu mamy pierwszego zabka !!! A raczej dwa !! Ida szybko, dwa na raz !
Tatusia dzis kula gdy gryzla go w palec, ale ja mu nie wierzylam , poszlam obejrzec...patrze... a tam dwa na raz ida :szok: Na dole !!!
A paradoks takie- ze kazdy lekarz jak patrzyl jej w buzie to mowili, ze wyjda napewno na gorze pierwsze :-D
I co dziwne ...Nastusia jest grzczna...czasem markotna, ale naparwde dzielna, podziwiam ja mocno i za to bedzie dla niej prezencik !

reklama
Witam...wpadam tylko na chwile bo jutro chrzciny a teraz wkoncu jest pora zeby mama mogla sie przypicowac:-).
Wszystko doczytalam ale wybaczcie ze nie odpisze:zawstydzona/y:
Mam nadzieje ze jutro wypali wszystko, bez potkniec i wpadek:tak:
Dobrej nocki, Buziaki!

Do góry