Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochane
wpadlam do Was zeby sie pochwalic
W koncu mamy pierwszego zabka !!! A raczej dwa !! Ida szybko, dwa na raz !
Tatusia dzis kula gdy gryzla go w palec, ale ja mu nie wierzylam , poszlam obejrzec...patrze... a tam dwa na raz idaNa dole !!!
A paradoks takie- ze kazdy lekarz jak patrzyl jej w buzie to mowili, ze wyjda napewno na gorze pierwsze![]()
I co dziwne ...Nastusia jest grzczna...czasem markotna, ale naparwde dzielna, podziwiam ja mocno i za to bedzie dla niej prezencik !

Witam...wpadam tylko na chwile bo jutro chrzciny a teraz wkoncu jest pora zeby mama mogla sie przypicowac:-).
Wszystko doczytalam ale wybaczcie ze nie odpisze
Mam nadzieje ze jutro wypali wszystko, bez potkniec i wpadek
Dobrej nocki, Buziaki!

GratulacjeW koncu mamy pierwszego zabka !!! A raczej dwa !!

Ale zaczyna pokazywać sie słoneczko wiec po obiadku uciekam na dłuuuuuuuugi spacerek.jakieś dwa lata jestemBlimka-widze ty tez jestes Wyjechana,dlugo juz jestes w Irlandii??
suwaczki superno i odswierzyłam sobie suwa zki

.
Potem też praca praca:-( Najgorsze jest to, że nie wiem co mój szef wymyśli jak się pojawię w pracy, mnie zastępuje dwóch kolesi i obawiam się że mi dadzą jakieś inne obowiązki
Wolałabym zostać przy swoich dawnych, ale kto to wie co im wpadnie do głów. Nie ma jak korporacja...jeszcze nasza, nie wiem czy wszędzie jest tak dziko czy ja tak trafiam, że każda firma w której pracuję jest pofikana.