reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam ja wpadłam się przywitać jej zamiast się szykować to ja najpierw na forum tjuz jest naprawdę "uzależnienie":zawstydzona/y: jak wszystko dobrze pójdzie to będę się bawić a jak nie to wrócę szybciej i do was zajrzę hihihi;-):tak::-D
Widzę że też jesteś od marca więc myślę że czas i na Ciebie byś mogła wejść na zamknięty;-)
Dziewczyny proszę o pozytywne rozpatrzenie:-D
Asiek i Agulka:tak::tak::tak:

Tak tak :tak:

reklama
witam!!!
NUŚKA jak tam przygotowania do jutrzejszego wesela? Maleństwo już spakowane? ja jeszcze musze wyprasować D koszule a tak to mogla bym już iść się bawić

u nas dzień byl ogólnie super bo pogoda jak w lato chodzilam w krótkim rękawku no i jak wyszliśmy o 14 na dwór to na dobre do domu poszliśmy o 19 ( byliśmy tylko przebrać pampersika i co nieco zjeść)
A wieczorem to się tak wkurzylam ze aż sie poryczalam.
pRosilam D żeby po drodze zajechal do sklepu i kupil pieluszki dla Mateuszka oczywiście kupil ale od 12kg przecież Mati się w tym utopi:angry:niema jak to poslać faceta do sklepu :no:
pojechal jeszcze raz ale akurat o godzinie jak trzeba dzieci kąpać i klaśc spać. A najgorsze w tym ze zapomnial zagrzac wody no i musialam gotowac w czajniku:wściekła/y::wściekła/y:a kiedy Mateuszka u gory usypialam to na dole musialam kompac Ole i tak latalam z gorz na dol:crazy::wściekła/y:
NO ale teraz dzieciaczki juz spia i moge wreszcie troche odpoczac:tak:

Ale bym poszła sobie na jakieś wesele, qurcze, fajnie Wam. Chociaż pewnie ze swoją figurą to wpadłabym w histerie przy próbie wybrania jakiejś kreacji. Ja dopiero w przyszłym roku mogę liczyć na dwa zaproszenia, w tym jedno do Bielska-Białej. Może doprowadzę się do jakiś ludzkich, a raczej kobiecych rozmiarów przez ten czas:baffled:

Justyna To widzę że zaszalałaś;-) fajniutkie:-)

Monia
z tymi przygotowaniami to kiepsko nie mam zbytnio ochoty isć sukienka wisi w szafie nawet nie wiem czy nie trzeba wyprasować:zawstydzona/y: :-pale byłam dziś u fryzjera no nawet może być, no i paznokcie pomalowałam przed chwilą i to by było na tyle he he
A małego zanoszę tylko piętro niżej więc jutro jeszcze zdążę chyba:baffled::laugh2:

Nuśka, Nuśka... Jeśli masz iść i się źle bawić, myślami być cały czas przy dziecku to może rzeczywiście nie idź, bo szkoda twoich nerwów, tylko się namęczysz i będziesz siedzieć jak na szpilkach, co Młodzi mogą odebrać jako objaw niezadowolenia z imprezy, czy jakiegoś focha;-):tak: Przemyśl raz jeszcze sytuację i podejmij "męską" decyzję i jaka ona będzie - będzie dla Ciebie najlepsza.

śliczne justynka te buciki
ale jestem wypompowana, w pracy musiałam zostać dłuzej potem wyprawa z dzieciarnią do szczecina (tesco, castorama no i musowo kfc) masakra
jutro popisze z wami na bierząco

Wow, rzeczywiście intensywny dzień miałaś.

Witam się z kawusią na odpoczynku,bo poćwiczyłam sobie fitness:-DKupiłam w Biedronce zestaw herbatek z plytą i sobie ćwiczę z Olą jak mały idzie spać:-D Tylko teraz nie wiem jak będzie z wagą,bo się popsuła:angry:Kupiliśmy wczoraj fajny rowerek w Biedronce dla Olki za niewielką cenę(w porównaniu do sklepu sportowego to około150zł.mamy w kieszeni)

Ja też właśnie popijam sobie te herbatki z Biedronki. Kupiłam sobie je już jakiś czas temu - trzy opakowania:-) i teraz przy kopenhaskiej wspieram się ich działaniem. Całkiem smaczne, choć najlepsza jest ta pomarańczowa:-D O, a rowerków nie widziałam... A przydałby się i dla Kuby.

No pewnie:tak: Jestem na tak:tak: Do Zgorzelca też bym miała jakieś 3,5 godzinki,ale gdybym miala jakieś EURO to czemu nie:baffled:
Zapraszam, zapraszam, kurs Euro wyjątkowo niski - zakupki w Goerlitz będą więc opłacalne:laugh2:

NUŚKA super zabawy weselnej zyczę
A mnie ktoś właśnie ciągnie za włosy i mi pisać nie pozwala, mały łobuz
w nocy dał nam dzisiaj ostro popalić
dobra wiadomość to taka że mamy już wybraną nianię
tą starszą bo młodsza dostała pracę w szkole i zrezygnowała z nas, tak że dylemat sam sie rozwiązał:)
zaraz idziemy na zakupy dla naszego siedmiomiesięczniaka:-D
w planach krzesełko do karmienia kojec i fotelik samochodowy:-):-)

Blimka to poważne zakupy się szykują :-) życzę udanego wyboru :laugh2:

A i na weselu proszę pobawić się też za mnie :-) bo mam tak straszną ochote iść na weselisko, ale nikt się nie chce żenić :-(

Hejka, widzę ze dziś cisza tutaj jak makiem zasiał! Ach te śluby, i inne imprezy odciągają panie od komputerów!! Ależ bym się sama pobawiła na takiej imprezie, ale my idziemy dopiero w czerwcu.

reklama
Witam i ja.
Blimka pochwal sie jak zakupy.
My dzisiaj odrobinę zaszaleliśmy i o godzinie siódmej łaziliśmy z małym po parku- u nas normalnie o 19 mały juz kąpany jest. Ale było tak przyjemnie na dworze, ze szkoda było wracać do domu. A teraz mogę sobie poczytać spokojnie wasze posty bo mam wolnego kompa- tatuś został na nasiadówie i "łódeczkę" próbuje:-D Ale będzie jutro sushi:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry