tygrysek3108
Wrześniowe mamy'07
Aina, ja to nie lubię jak szymon śpi w dzień bo potem wojuje do późna i do przedszkola niemoge go dobudzić, a dzisiaj mi chłopak poprostu padł po 17 i mam nadzieję żejuż tak będzie spał do rana bo jutro rano jedziemy na giełdę i musimy wyjechać o 8 rano, po za tym to synuśśpi w przedszkolu bo jest tam prawie do 16, ale teraz jak jestem na zwolnieniu to od kwietnia będzie chodziłtylko z obiadem do 12 30 będzie taniej dla nas,
co do remontów to odkąd kupiliśmy dom to ciągle cos w nim remontujemy wiesz to stary domek kupiliśmy go w maju zeszłego roku i najważniejsze remonty zrobione ale trzeba wykończyć poszczególne etapy np. dokleić listwy pomalować ostatniąścianęw kuchni (bo zabrakło farby i kasy, a juz dokupiliśmy) wymieniam karnisze bo mam takie przy suficie a podobają mi się nad okna, wiesz mniej firamek potrzebowć będę i można ładnie upiac rózne materiały w oknie, no i do września planujemy kapitalny remont pokoju dziennego zrobić bo tam jeszcze nic nie wymienialiśmy po starych lokatorach
co do remontów to odkąd kupiliśmy dom to ciągle cos w nim remontujemy wiesz to stary domek kupiliśmy go w maju zeszłego roku i najważniejsze remonty zrobione ale trzeba wykończyć poszczególne etapy np. dokleić listwy pomalować ostatniąścianęw kuchni (bo zabrakło farby i kasy, a juz dokupiliśmy) wymieniam karnisze bo mam takie przy suficie a podobają mi się nad okna, wiesz mniej firamek potrzebowć będę i można ładnie upiac rózne materiały w oknie, no i do września planujemy kapitalny remont pokoju dziennego zrobić bo tam jeszcze nic nie wymienialiśmy po starych lokatorach
Już teraz wiem jak czują się górale podczas halnego, mi dosłownie głowa pęka

Chyba jednak wole tę drugą opcję
Ale rozumiem Cię doskonale i wiem co to tęsknota... Ale już wieczorem będziesz miała kochanego przy sobie i na pewno będziesz mogła mocno się przytulić:-) ja jeszcze muszę wytrzymać miesiąc:-(