majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Nuska ja stosuje Linomag i jest dla niemowląt tak jest napisane na etykiecie.
A kolor opakowania żółto-różowy z misiem trzymającym serduszko :-)
Bo Ty masz taki typowo dla niemowląt. Ale to nie jest maść, tylko krem,tak?
otwieram kilkakrotnie jedną strone. To nie przez prędkość bo inne strony chodzą mi jak burza 
Już nie wspomnę o samochodzie z którym narazie nawet nie mam co jechać na przegląd, bo nie przejdzie. Tylko nawet nie mam kiedy go dać do mechanika.
;-) Oczywiście, niczego nie mam zamiaru zaniedbywać. Tylko miesiąc temu byliśmy na ostatniej kontroli w ośrodku rehabilitacji i wtedy lekarka niczego nie wyłapała, kazała tylko ćwiczyć dopóki Tymek nie będzie siedział. A że od paru tygodni siedzi, to zarzuciłam ćwiczenia. A teraz wychodzi takie novum. Fakt, że poprzednie ćwiczenia były na odcinek barkowy i typowo na pełzanie, teraz pewnie w grę wchodzą dolne partie ciała. Wcześniej przyglądała się, jak stawia stopy i niczego złego nie stwierdziła. Może rzeczywiście, nic złego się nie dzieje. Sama pediatra mówiła dziś, że to może być naturalne i przemijające... Eh, sama już nie wiem. W poniedziałek zarejestruje małego na wizytę to będę przynajmniej widziała, co jest. 
a wkurza mnie najbardziej jak wyrywa z rąk Oli zabawki albo co gorsze Mateuszkowi
bo ona go kiedyś glaskala no i chyba z 3 razy poglaskala a potem zaczla go kopać
Co mam przynieść? Ciasta nie zdążę ani sałatki, ale może coś do picia? A i nie mam telefonu do Joli