reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

kurde nie wiem czy to nadmierne pocenie sie jest do konca normalne. poczytalam troche o krzywicy :baffled: i nie wiem czy jak sa takie sloneczne dni to dawac ta witamine czy nie???
Dawać, dawać. Pytałam o to naszą lekarkę i powiedziała,że żeby przyjąć ze słoneczka odpowiednią dawkę wit.D3 to mały cały dzień musiał by na golaska na słońcu być,a i tak nie jest pewna,czy byłoby to samo.

Pewnie 18 byłaby dobra ale nie dostałam w sklepie 18 a jak wcześniej pisałam ta 19 jest mu za duża więc mnie pocieszyłaś że jeszcze jakiś dzieciaczek ma taką małą nóżkę jak mój:-)
Mateusz też ma 19 trochę za dużą.

a ja sobie siedzialam spokojnie na BB a dzieci tak jak wcześniej pisalam bawili się klockami tuż obok mnie a to nagle slysze jakiś trzask:szok: a to Mati pociągnol zaserwetkę ze stolu i wszystko oczywiście wylądowalo na podlodze, cukier rozsypany na pól pokoju, ciastka, piloty wszystko polecialo. Dobrze że nic nie spadlo na Mateuszka. :tak:
Z tego powodu od dawna nie mam nic na ławie

Kasiu urodziłaś Kubalkę, jesteś kobietą, a kobiety nie noszą rozmiaru 36.;-);-);-)
Co prawda mam nierówne cycki,ale myślałąm,że jestem jeszcze kobietą;-)

o nie nie! wcale nie jest beee! jest cudowny! i mam zamiar do niego wrocic!!! chociaz dzisiaj jak moj maz sie dowiedzial, ze schudlam 1,5kg to zrobil ciut niewyrazna mine :-D ale ja wiem o co mu chodzi. jak pisalam na innym watku ja chudne zwlaszcza po twarzy... :-(
Myślała,że napiszesz,że w cyckach:-D:-D

My właśnie z kościółka wrócliliśmy i mam luz teściowa obiad gotuje :nerd:

A widzisz, jakieś plusy mieszkania z teściowa się znajdą:tak:

a my wogole naziemnej nie mamy.
My też. Po remoncie dachu jest zakaz wystawiania anten. Więc z jednej str bloku wiszą same talerze Polsatu:-D

W piątek przyjechał S i wqrwił mnie,bo coś tam. W sobotę od rańca poprawił:wściekła/y::wściekła/y: Po południu poryczałam się,bo normalnie sił mi brak czasami na wszystko,a on jeszcze jebuty,że obiad późno,ze pająki za kiblem i takie tam. Na 20 jechaliśmy na kręgle. Szwagierka nas zaprosiła z okazji 5 rocznicy ślubu. Zostaiśmy na dyskotece i w domu byliśmy przed 3. Nawet fajnie było. Do czasu aż "mlodemu" zaczęło odpieprzać:baffled: A dzisiaj byliśmy z moimi rodzicami na objazdówce. Chłopaki śpią. O 4 S jedzie sobie. I cały tydzień spokoju przede mną:-D

reklama
Justynka NO COMMENTS :no::no: moja teścowa :wściekła/y:

A I SZFABY WYGRAŁY!!!!!!!!!! w dodatku POLAK strzelił Nam dwa gole. Mnie się wydaje, że za bardzo zadowolony to on nie był :confused: jak strzelił pierwszego to tak jakby płakał :nerd::confused: :-( ALE............. KUBICA PIERWSZY!!!!!!!!!!!

Ok mamy jeszcze szanse na wyjście z grupy z drugiego miejsca i jak dobrze pójdzie odbijemy Niemcom w finale :-)

Miało dziś u Nas padać, ale na razie jest piekne słoneczko :tak: i ciepełko!!!! Ostatnio na noc ubieram Kubusia bardzo lekko tylko body z krótkim rękawkiem i śpiochy.

Jak dobrze pójdzie i pogoda się utrzyma wyjdę z małym na spacer.

Ostatnia edycja:
Kasiu moja Julia już od dłuższego czasu śpi w samym body na krótki rękaw....
co do meczu to ja się nie wypowiadam bo wiedziałam, że tak będzie- fanką piłki nożnej nie jestem więc podeszłam do tego meczu bez emocji.... co innego mój kochany Żużel:tak::tak::tak::tak: Hej Hej FALUBAZ

ja ubierałam w śpiochy Julię ale ostatnio zaczęła budzić mi się w nocy z płaczem i koleżanka mi powiedziała , że jest jej może za ciepło i faktycznie od kiedy zakładam jej samo body znów śpi jak aniołek, oczywiście ja przykrywam kocykiem (kołderka jest za ciepła) ale i tak się czasem odkryje...

reklama
Do góry