Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Agulka masz nakręcony film z porodu????!!!???!! O RANY!!!! Ja swojego za żadne skarby bym nie chciała oglądać :/
Mai poród był piękny a J mówi, że Adasia jeszcze lepszy.
Oczywiście jest nagrany tylko sam końcowy etap jak maleństwa wychodzą, ale nie centralnie tylko z boku nagrywane. Dzieciaki dostaną kasetę ze swoim porodem na 18 urodziny.Ahano ciekawy prezent
no w zasadzie ostatnia faza mojego porodu też była wspaniała i niezapomniana, ale nie wiem czy bym chciała aby Kuba to oglądał,
Ale jak kto woli![]()

Także jakby co to materiał dowodowy był.;-)
Sorki jeśli Cię uraziłam
co uwidoczniło się na moich zębach

Eeee zaprosze was na ptrawdziwy chill-out pod palma z Malibu prosto z kokosa hehe;-)Hruda - nie wyglupiaj sie i wracaj nam z Jamajki, mamy zalegle wyjscie na dancingCzeresnie na darbinie prosto z drzewa
![]()

Ja rowniezAgulka masz nakręcony film z porodu????!!!???!! O RANY!!!! Ja swojego za żadne skarby bym nie chciała oglądać :/

Etka - zdrowka dla Bartusia.Jestem za Turcją i chciałabym żeby zagrali w finale z Hiszpanią
Może obstawiamy finał????
Ja HISZPANIA ;-)![]()

:-) Marzec lub kwiecień 2009... hm... tyle ciepłych miesięcy by było na spacerki

mam nadzieję że noc będzie spokojna bo Zuzce wychodzą dolne dwójki (na razie ma cztery jedynki)